כבד עם בצל ברוטב משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כבד עם בצל ברוטב משגע

כבד עם בצל ברוטב משגע

כבד עם בצל ברוטב משגע, אני לא אוהבת כבד, יש לי זכרונות בתור ילדה שאמא שלי מנסה לשכנע אותי לאכול כבד ואני לא מוכנה לאכול. בקיצור אני וכבד לא חברים טובים.
אז החלטתי כן להתעסק איתו קצת ולהכין איתו משהו שאני אוהב לא היה קל אבל הצלחתי להגיע למנה נהדרת כל כך טעימה.

מרכיבים:

חצי קילו כבד
3 בצלים גדולים
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית שום כתוש
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כפית כמון
סוכר לפי הטעם
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצל לחצי ועוד פעם לחצי ולחתוך לפרוסות דקות לטגן עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך לבינונית ולבשל כמה דקות, להוסיף את הכבדים שישקעו ברוטב לבשל כ 10 דקות.

2. להכין חלה טובה הרוטב מדהים!

3492 צפיות 123 צפיות היום

כבד עם בצל ברוטב משגע

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : יצא משגע. גם אני שלא אוהבת כבד בכלל אכלתי ולא התאכזבתי תודה

מיטלוש : עשיתי ויצא משגע., לקינוח יש עוגת תפוזים שוקולד וקינמון. יאמי.

דנה שריג : יצא מצויין אני ממליצה לעשות את התבשיל אפילו יום ליפני ההגשה הכבדים תופסים את הטעם וכמו שניקי אומרת עם חלה טריה זה מצויין, למי שיש בעל שלוקח אוכל לעבודה בסדנוויץ זה גם מומלץ הבעל שלי התענג.
תודה ניקי

טל : עשיתי יצא טעים!!

מיכל : "ממכר .לא הפסקתי לטעום…עוד שניה מחסלת הכל;)"

תגובות

206 תגובות ב "כבד עם בצל ברוטב משגע"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום
אני רוצה את כבד כרוטב, יש לך רעיון לבצק שאפשר לשפוך מעליו את הכבד
תודה, אין עלייך!!!

היי ניקי! האם יש לך מתכון שאפשר להוסיף תאנים? או שאולי אם אפשר תמציאי לי משהו גאוני כמוך 😉
תודה!

היי ניקי נשמע מתכון מעניין הולך לנסות אותו היום. את האמת לאמא שלי יש מתכון דומה שאני מכין תמיד, שבו לאחר טיגון הבצל היא מקמחת את הכבדים, צולה אותם ואז מוסיפה את שאר המרכיבים זה מסמיך את הרוטב. ומוגש תמיד על לחם מטוגן בביצה

ניקי, תמשיכי בכיף שאת עושה לאנשים

היי ניקי היקרה, רציתי לשאול אם אני יכולה להוסיף גם פרגיות לרוטב ביחד עם הכבד?

הי ניקי

הכנתי את הכבד,
לא צליתי אותו לפני ואני פוחדת שהוא לא מספיק מבושל
האם הוא אכיל בצורה כזו?

תודה!!
לימור

מושלם! ניקי את גאונה! הגשתי את זה לוהט על הפוקאצ'ות מולטי שלך כשיצאו חמות מהתנור (שאני עושה בערך פעמיים כל שבוע). היה מדהים. חזרנו מבילוי ובאחת בלילה בעלי אכל את זה קר ישר מהמקרר (כן…) וזה גם היה לו מעולה. בקיצור בזכותך אני יוצאת בשלנית מדופלמת ותקתקנית. תודה על המתכונים המעולים

המתכון נראה מעולה, אני רוצה לנסות להכין.
האם צריך לבשל עם מכסה?
ושכתבת לשים את כל המצרכים בסיר, לא צריך לשים בהתחלה את הרסק עגבניות לערבב מעט ואז את המים?
אודה להסבר, אני דיי חדשה בעניין הבישול.
תודה רבה (:

האם אפשר להכין עם כבד הודו?

וואו. בן השנה שלי טורף את זה. מה עוד אפשר לבקש?
תודה לך גאונה.

ניקי שלום,
בזכותך התחלתי לבשל….
שאלה…פעם ראשונה שקניתי כבד פטה. האם אני אמורה לצלות אותו בתנור או לשים אותו כפי שהוא בסיר כמו שכתבת? (לא שומרת כשרות)
תודה

ניקי שלום קודם כל רציתי להגיד לך שיש לך אוכל מעדן ולמרות שאני לא כותבת לך אבל אני עוקבת הרבה אחרי המתכונים המדהימים שלך ..

ורציתי לדעת כמה סוכר בדיוק אני שמה לחצי קילו כבדים כי אני מפחדת לשים יותר מידי וכנ"ל לגבי המרק עוף והמלח , אשמח אם תעזרי לי ..

האם צריך לטגן את הכבדים ?

היי ניקי. את הכבד כבר צליתי, כמה זמן הוא צריך לשבת ברוטב?

ניתי תודה על כל המתכונים המדהימים אשתי חושבת שהפחתי להיות מאסטר שף… תמשיכי לחדש

ניקי בוקר טוב
אני רוצה להכין קילוב כבד וחצי קילו חזה עוף מה אפשר להכין?

ניקי- מושלםםםםם

הרוטב אכן משגע. שדרגתי עם קוביות קטנות של תפוא לאחר מספר דקות מהוספת הכבד ובישלתי כ 15 דק.

מעדן!!! תודה רבה

1 3 4 5