צלי בקר ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

כשאני מארחת אני חייבת להכין מנת בשר טובה, בישול ארוך שעושה את הבשר רך ביותר בנוסף יש ליד תפוחי אדמה והכל מתבשל ברוטב טעים ואיזה טעמים נהדרים…

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות / שפונדרה
קילו בשר כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
7 – 8 תפוחי אדמה ירושלמי / 4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל נמס. לשים את הבשר מעל לערבב מים רסק סוכר ותבלינים לצקת מעל ולבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם להוסיף נוזלים.

2. לחתוך את הירושלמי לחתיכות גדולות להוסיף לסיר עם קצת מים לכסות למחצה ולבשל עד שהכל רך.

243590 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר ותפוחי אדמהצלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לנה : "אחד המוצלחים והמפתיעים! תודה (:"

אנה: " הכנתי את תבשיל אתמול ויצא פשוט מושלם! אפילו יותר טעים ממה שאמא שלי מכינה! בזכותך אני נהנת להכין אוכל! תודה רבה לך."

לי : "יש לי וידוי,
יש לי ילד בן 13 , עם רזון קיצוני שאף פעם לא רעב..גם כשמשהו טעים לו הוא מכרסם מעט ושבע.
אתמול ב 23:00 התבשיל היה מוכן, הילד אכל מנה גדולה, אחרי שהריח משך אותו למטבח והיה ככ מענג לצפות בו…
תודה לך על מתכון באמת באמת נדיר!"

גנית : "ניקי היקרה!
הכנתי עם מס' 8 ל4 שעות עד שהתרכך לגמרי!
יצא טעים מאוד
הרוטב משגע !
הריח התפשט בכל הבית
ולאף אחד לא היתה סבלנות לחכות שיתבשל
תודה רבה על מתכון מעולה!"

שלומית : "טעים ביותר. עוד מתכון צלי מוצלח לאוסף!"

יוספה : "אני מכורה למתכונים שלך..פעם כל יום שישי היה סיוט מבחינתי לשבטר את הראש מה לבשל ומה לחדש..ומאז האתר הכל כל כך פשוט וקל וטעים..
הצלי יצא מעדן!!תבורכי .תודה רבה"

liata : "חזרתי לעדכן: יצא מעולה! הבשר כ"כ רך וטעים, אפילו הילדות טרפו! תודה ניקי, עזרת לי בעזרת המתכון המוצלח הזה להתגבר על הפחד מצלי בקר. בהחלט מצטרף לרשימת המתכונים הקבועים בבית! שכל הרשימה היא מהמתכונים שלך :-"

תגובות

742 תגובות ב "צלי בקר ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי מתי להוסיף את התפו"א? שעתים וחצי אחרי שהבשר מתרכך או שאפשר שעתיים אחרי שהבשר מתבשל?

במקרה של בשר קפוא, צריך להרתיח אותו לפני ולקרר(כמו בצלי) לפני שמכניסים לתבשיל?

את סוגרת/מטגנת את הבשר לפני שאת מוסיפה את המים והתבלינים?

האם כמות המים צריכה לכסות את הבשר?

היי ניקי
מחפשת מתכון לבשר טוב הכנץי את המתכון הזה בעבר הוא מעולה
אבל אני מחפשת הפעם בלי תפוא כי אני מכינה בשישי לחג בראשון בבוקר ומנסיון התפוא לא משהו אחרי מקרר.. תוכלי לכוון אותי למתכון כזה?

בוקר טוב
יש לי קוביות בקר טריות שמתאימות לבישול ארוך(לא יודעת מספר) הבעיה שלא הפשרתי מראש אם ארתיח במים חמים ואז אעשה את המתכון לפי הסדר זה יעבוד או פשוט לחכות שיפשיר?

1 44 45 46