אסאדו קדרת בשר מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אסאדו קדרת בשר מעולה!

אסאדו קדרת בשר מעולה!

אחד הדברים הטובים שיש באוכל זה בשר בקר, נכון שצריך סבלנות ולוקח זמן עד שהתבשיל מוכן והריח שיש במטבח יכול לשגע אותך אבל בסוף מגלים שההמתנה השתלמה. מתקבל בשר רך רך ממש מתפרק בכל נגיעה  והטעם מדהים!

7 מנות

מרכיבים:

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את אסאדו מכל הכיוונים, לחתוך את הבצל ולפזר על האסאדו,לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים לכסות במים לכסות חלקית  להנמיך את האש ולבשל כשלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך.

11085 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו קדרת בשר מעולה!אסאדו קדרת בשר מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

גיאצ'וק : "תודות על המתכון המטריף 🙂 הבשר נטרף והעצמות נמצצו בשקיקה."

יוסף : "היי ניקי, בדיוק הכנתי את המתכון של האסאדו,החלטתי לאזור אומץ ולהכין, יצא פשוט מושלם, נמס בפה. תודה רבה, עשית לי את השבת."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

138 תגובות

קרן

שלום ניקי,
הכנתי בעבר ויצא מאוד מוצלח. תודה רבה!
האם ניתן להקפיא את התבשיל?

השב
רחל

וואווו וואוו ושוב וואווו בעלי כל פעם מתפעל מיכולות הבישול שלי.
תודה לך!!! אין מילים יצא מעדן.

השב
שני

הי ניקי. אני מכינה נתח בשר חתוך לרגעים לא קוביות. כמה זמן בישול צריך? תודה!

השב
ניקי ב

יש לך צלי בשר חתוך לקוביות קטנות ? ממש קטנות ?

השב
נגה

כמה שאלות נוספת..את הבצל לקצוץ? כמה מים להוסיף? האם בסער סוטז או רגיל?

השב
נגה

הייי ניקי היקרה
בעלי קנה דלעת יפנית אפשר להוסיף אותה ? צריך לקלף אותה..נכון?

השב