צלי גרונות הודו מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי גרונות הודו מעולה!

צלי גרונות הודו מעולה!

לא חייבים להשקיע הרבה כסף בשביל לעשות אוכל טוב. רוצים ללקק ת'אצבעות ? זה המתכון בשביל זה, טעים ברמות, עד שלא רואים את התחתית של הסיר לא מפסיקים, לא לשכוח את החלה…

4 מנות

מרכיבים:

2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות בינוניות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
כף קמח
רסק עגבניות קטן
כפית חרדל
חצי כוס יין אדום יבש
כף פפריקה
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הקמח לערבב עד שכולו נמס, מעל להניח את הגרונות להוסיף את שאר המצרכים ולכסות במים.

2. לבשל כ 3 שעות פלוס או עד שהבשר רך מכוסה למחצה, מידי פעם לבדוק שלא חסרים נוזלים.

1617 צפיות 1 צפיות היום

צלי גרונות הודו מעולה!צלי גרונות הודו מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : "פשוט מעולה!!! הילדים מלקקים את האצבעות.
הקטנה אמרה שהיא רוצה שאני אכין כל שבת כזה אבל אפשר בלי העצמות אז הכנסתי קצת שוקי הודו בנוסף. יצא מטריףף"

א"ב : "הכנתי כמות גדולה במחשבה להקפיא.. בסוף הגשתי הכל כתוספת בסעודת שבת ואכן לא נשאר מה להקפיא.. הכל התחסל !!! אחד התבשילים הטעימים ביותר שזכיתי להכיר! !
תודה!"

עדינה : "היי ניקי! אני רוצה להודות לך על שבזכותך הבת שלי בת 3 אוכל גרונות הודו ולא מוכנה לוותר. אין עלייך!! את ממש אלופה במתכונים שלך!"

אפרת : "קפצתי רק לספר שהכנתי את הגרונות לשבת רק עבורי… כי מלכתחילה היתה התנגדות מיושבי הבית ובראשם בעלי לאכול בכלל גרון של משהו… מזל שהיה מספיק רוטב וחלה טובה…. גמרו לי הכל!!
בעלי לא הפסיק להגיד שזו היתה הפתעה גמורה… והבטיח יותר לא לעשות פרצופים לפני…
אז בע"ה אכין בפעם הבאה כפול כדי שגם לי ישאר משהו…
תודה על מתכון באמת מנצח!"

תגובות

57 תגובות ב "צלי גרונות הודו מעולה!"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי! הכנתי את התבשיל מספר פעמים וכל פעם הוא קצר תשואות מחדש. האם אפשר להכין את אותו הדבר עם פרגיות במקום עם הגרונות?

בוקר טוב ניקי, האם אפשר להשתמש בכנפיים הודו במקום גרונות?
תודה ושבת שלום

הי ניקי,
חג שמח!
יש אפשרות לוותר על החרדל? אני רוצה להכין עכשיו (פסח) ולא יכולה להשתמש בחרדל.
בנוסף, האם יש אפשרות להכניס לתנור בכלי סגור?

תודה .

היי ניקי, אני נהנת מהמתכונים שלך כל פעם מחדש.. לגבי המתכון הזה אם אין לי סילאן מה אני יכולה לשים במקום? ואם אני רוצה לעשות את זה חריף יתאים פה פלפל ירוק חריף או פפריקה חריפה? חשבתי אולי גם להוסיף קצת עגבניות.. מה דעתך?

תודהה על המתכונים ..אפשר להוסיף סוגי קטניות שונים?אם אני רוצה להכין לשבת כמה זמן לחמם בפלטה?