הודו עם עדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הודו עם עדשים אדומות

קצת בריאות לא מזיק נכון ? הודו מאוד בריא הרבה ברזל, מאוד מומלץ לילדים, הוספתי עדשים שיתנו הרבה טעם ולא שכחתי כמובן ירקות והכל בתוך רוטב טעים אח איזה רוטב שווה, תכינו את החלה.

מרכיבים:

800 ג' הודו נקבה חתוך לקוביות קטנות
בצל גדול
2 שיני שום פרוסות
4 גזרים
3 פלפלים
2 כפות עדשים אדומות
3 כוסות מים
כף פפריקה
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את ההודו עם כפית פפריקה וכמה כפות שמן.

2. לחתוך את הגזר למקלות קצרים במחבת חמה לטגן עד הזהבה לקצוץ את הבצל ולהוסיף לחתוך את הפלפל לקוביות ולהוסיף לטגן כמה דקות.

3. להוסיף תבלינים 2 כוסות מים ואת העדשים להרתיח, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לבשל כ 15 דקות או עד שהכל רך.

4. במחבת נפרדת חמה לטגן כשתי דקות את ההודו ולהוסיף לתבשיל לבשל כ 10 דקות ולבדוק טעמים.

884 צפיות 5 צפיות היום

הודו עם עדשים ירוקות

הודו עם עדשים ירוקות

גולשים מכינים וממליצים:

Mama : להיט! כשאת רואה את הילד שלך (גוזל בן שנה) אוכל את כל הצלחת את יודעת שזה נכנס לספר המתכונים שלו!
תודה רבה! ארוחת צהריים בריאה ומשביעה :)"

תגובות

35 תגובות ב "הודו עם עדשים אדומות"

  הרשם  
עדכן

יש לך מתכון לרולדה הודו אדום?

היי ניקי.יש לי שניצל הודו. זה מתאים למתכון הזה?

עדי בירנבוים

היי
יש באתר מתכון למשהו שאפשר לעשות עם חזה הודו
שלא כתוב אם הוא זכר או נקבה?
מה שהיה כתוב עליו בסופר במפורש "נקבה" היה הרבה יותר יקר.
חיפשתי ולא מצאתי…

אוי יצא לי מעולה !
עם פסטה מסולסלת בצד, תענוג!
תודה ניקי

הכנתי עם עדשים ירוקות כי זה מה שהיה בבית. יצא המעולההה!!!

הי ניקי
קניתי בטעות חזה הודו, יותר נכון "חזה הודיה" טרי. האם מזה ניתן להכין את המתכון?

יצא מעולה! מעולה! מעולה!
כל מתכון שלך קולע 🙂

היי ניקי. שאלה- ניתן לוותר על העדשים? להוסיף גזר במקום?
תודה!

ערב טוב ניקי.
האם להרתיח את העדשים בנפרד?

אני בדרך כלל לא כותבת תגובות אבל הרגשתי שהפעם אני צריכה.
אני לא בשלנית אבל המתכונים שלך נראו לי פשוטים אז ניסיתי ומאז שהתחלתי לבשל את המתכונים שלך הולך לי (:
העוף יצא מעולה!! אפילו שנועד לתינוקת בת שנה גם שני מבוגרים ובן שלוש חיסלו את המנות שקיבלו ממנו.
הרבה תודה

אפשר להכין גם מחזה עוף רגיל?

תודה לך ניקי על המתכון, טעים ביותר!! לא היו לי עדשים אז שמתי כמות כפולה של כוסמת במקום ויצא ממש מעדן 🙂

רציתי להכין אבל לא הבנתי איך.
אין פסיקים ולא ברור מה עושים ומתי.
חבל

היי ניקי, כמה כוסות מים מוסיפים? ברכיבים כתוב 3 והוראות עצמן כתוב 2. תודה!

תודה על מתכון קל, בריא וטעים במיוחד מודות לך גם ילדה קטנה בת שלוש ואחותה בת השנה שהתענגו מכל ביס בארוחת הערב וגרמו הרבה נחת לאמא שלהן…
תודה כבר אמרתי?

הי ניקי ! מה זה הודו נקבה??? יש דבר כזה? מה פשוט לבקש מהקצב ככה? (מבטיחה לי שלא יצחקו אלי?!)
תודה
גליה

היי ניקי , בכותרת כתוב עדשים ירוקות בפנים כתוב עדשים כתומות אז מה נכון? אולי זה טוב עם שני הסוגים? תודה

היי,
האם צריך להשרות את העדשים ללילה?

הי ניקי, נשמע אחלה מתכון, יש לי שאלה:
איזה עדשים ? ירוקות ? כתומות ? 15 דק' בישול מספיקות ?
תודה מראש 🙂