דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

דג מוקפץ עם פלפלים וגזר

הפעם הלכתי על מנה ראשונה, משהו קליל שאפשר להתחיל איתו את הארוחה בכיף בלי להתמלא. לדג יש טעם נהדר והוא מקבל את כל הטעמים של הירקות. בקיצור קל פשוט וטעים.

מרכיבים:

4 פילטים של סול
לימון
3 פלפלים גדולים
3 שיני שום
3 גזרים
בצל
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדג בלימון כחצי שעה ולחתוך לקוביות גדולות

2. לחתוך את הירקות למקלות, לשים במחבת כמה כפות שמן להוסיף את הגזר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן, להוסיף את הבצל להמשיך לטגן, לתבל.

3.  לערבב קמח וא. מרק לצפות את קוביות הדג לטגן עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

4.  להוסיף את קוביות הדג לירקות דקה שתיים על האש תוך כדי להוסיף את הדבש ולהוריד.

631 צפיות 1 צפיות היום

דג מוקפץ עם פלפלים וגזרדג מוקפץ עם פלפלים וגזרדג מוקפץ עם פלפלים וגזר

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : "חייבת להגיד שיצא מעולה!!! הכנתי לשבת ולא נשאר פירור!
אפילו הקטנים בן שלוש ובן שנה אכלו ונהנו!"

תגובות

1 תגובה ב "דג מוקפץ עם פלפלים וגזר"

  הרשם  
עדכן

ניקי יקרה, מתכון ברמה גבוהה טעים מאד וקל להכנה.
תודה לך!!!