מפרום כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מפרום כרובית

השילוב של כרובית ובשר טחון זה קלאסי, הם חברים הכי טובים, שים את שניהם בתוך רוטב טוב וזה מתכון מנצח. קצת שיניתי את החוקים לא מתכון רגיל של מפרום שמשתמשים בתפוחי אדמה אלא השתמשתי בכרובית. זה מושלם חברים.

מרכיבים:

כרובית קטנה
300 ג' בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק ומטוגן
גזר מגורד
שליש כפית כורכום
רבע כפית כמון
קורט קינמון
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

ציפוי:
2 ביצים
כפית רסק עגבניות
קמח

רוטב:
בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מרוקאית
שתי עגבניות קצוצות דק
2 כוסות מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לערבב את מצרכי הבשר, לקחת חתיכה מהבשר להצמיד לכרובית מכל הכיוונים להדק היטב. לקרר כחצי שעה.

3. בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את השום והעגבניות לטיגון של 2 דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כשתי דקות.

4. לצפות את הכרובית עם קמח, לטרוף ביצים ורסק ולטבול את הכרובית. לטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים ולהעביר לרוטב.

5. לבשל על אש נמוכה בינונית כ 25 דקות.

5485 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרובית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

7 תגובות

רננה

הי ניקי תודה על כל המתכונים המאלפים שלך. איך עושים עם כרובית קפואה?

השב
ניקי ב

אני פחות ממליצה על כרובית קפואה, אותו דבר תבשלי עד שהכרובית רכה אבל לא מאוד, רכה אבל יציבה.

השב
אסתי

היי ניקי האלופה! מה אפשר לשים במקום כורכום? נגמר לי ואני באמצע בישול.

השב