פרגיות בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות בבירה

פרגיות בבירה

פרגיות בבירה, איזה ריחות נהדרים, תבשיל מעולה וכל כך טעים! הפרגיות יוצאות רכות ושוות. פשוט לחסל את הסיר בכיף ולהנות מכל ביס טעים. תבשיל משגע ביותר.

מרכיבים:

600 ג' פרגיות חצויות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
3 שיני שום פרוסות
כוס וחצי בירה שחורה
כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לפרגיות
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן, להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות. להוסיף את שיני השום ולהמשיך לטגן. להוסיף את הפטריות לטיגון של שתי דקות.

2. להוסיף את הבירה ושאר המצרכים, לערבב את הקמח עם רבע כוס מים ולהוסיף.

3. לבשל כשתיים שלוש דקות ולהוסיף את הפרגיות.

4. להנמיך את האש לנמוכה בינונית ולבשל כ 20 דקות, מידי פעם לנער את הסיר בקטנה.

3798 צפיות 2 צפיות היום

פרגיות בבירהפרגיות בבירהפרגיות בבירה

תגובות

3 תגובות ב "פרגיות בבירה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, צריך להפוך את הפרגיות אחרי שהן על המחבת?

יצא מעולה! עם בירה לבנה.