תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

קילו בשר ראש
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כדתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.

2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.

3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.

2484 צפיות 37 צפיות היום

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לבנת : "עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)"

תגובות

5 תגובות ב "תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, חג שמח.
כבר הרתחתי את הבשר בנפרד אתמול בערב. האם זה משפיע על אורך הבישול?
לאיזה גודל לחתוך את הבשר? קוביות או פרוסות?

יצא אחלה.