תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

קילו בשר ראש
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כדתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.

2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.

3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.

7310 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לבנת : "עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

10 תגובות

מיטל

היי ניקי, חג שמח.
כבר הרתחתי את הבשר בנפרד אתמול בערב. האם זה משפיע על אורך הבישול?
לאיזה גודל לחתוך את הבשר? קוביות או פרוסות?

השב
ניקי ב

חג שמח
אני צריכה יותר פרטים, איזה בשר, האם זה גוש, הוא רך לגמרי עבר קירור ?

השב
מיטל

מדובר בקילו בשר ראש. הרתחתי אתמול במשך שעתיים, וקיררתי לחלוטין. הוא כרגע חתוך לקוביות ומתבשל בסיר, בשלב של לפני תפוחי האדמה.
כשחתכתי אותו הבוקר, הוא היה עדיין מעט קשה. האם לבשל לפי ההוראות, שעתיים ואז שעה נוספת?

השב
ניקי ב

תבשלי אותו עד שהוא רך, תוודאי שהוא יהיה טעים / מתובל בגלל שבישלת אותו קודם.

השב