צלי בקר חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר חריף

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת הבשר המושלמת תוסיפו חלה ותלקקו את האצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון הבצל, לטגן שתי דקות.

2. להוסיף כף שמן ואת הקמח לערבב עד שהקמח נמס לגמרי.

3. להוסיף את הבשר לפזר מעל את התבלינים ולכסות הכל במים וקצת יותר.

4. לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשלוש וחצי ארבע שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להוסיף תפוחי אדמה אחרי שעתיים וחצי בישול.

6051 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דורון: "לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

122 תגובות

רבקה

סליחה שאני משגעת אותך. האם פרוסות בשר זה בסדר? במקום קוביות? תודה רבה

השב
רבקה

תקשיבי, אין דברים כמוך. ובאיזו מהירות את עונה. אני מעריצה שלך ומברכת אותך כמעט כל יום כשאני מכינה משהו מהאתר שלך. והכל בהתנדבות ובצניעות. באמת תודה שאת קיימת! אני מקבלת כל הזמן מחמאות על התבשלים מהאתר שלך, וכמובן שמציינת שזה לא אני זו ניקי! תודה לך אלופה

השב