צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

תתכוננו להתאהב הבשר הזה פשוט מדהים! רך מאוד טעם מופלא, אפילו הילדים אוהבים לאכול אותו. מתכון קל שמקבל המון מחמאות מאוד מתאים לאירוח. מעולה!

5 מנות

מרכיבים:

קילו גוש בשר לבישול ארוך
כף פפריקה
כף א. מרק

לרוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום
כף רוטב צ'ילי מתוק
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר גדול עם מים להכניס את הגוש + תבלינים ולבשל כ 4 שעות או עד שהבשר רך. לקרר כמה שעות.

2. לטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות.

3. בינתיים לפרוס את הגוש לפרוסות דקות ולהוסיף לרוטב, לנער מעט שהפרוסות ישקעו ברוטב ולבשל כ 30 דקות.

להגיש עם אורז לבן.
מעולה!

15503 צפיות 2 צפיות היום

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

גולשים מכינים וממליצים:

אור : "רציתי לעדכן שהכנתי לחג והיה מעולה.
תודה !!!"

אביגיל : "ניקי את מדהימה! זה יצא מושלםםם!!!קל להכין וכל כך טעים…
התפנקנו בסעודת שבת ,כולל הבררנים הקטנים :)…"

יפעת : "היי ניקי, הכנתי את הצלי לארוחת הצהריים היום והוא יצא כל כך טעים! כולם לקחו שתי מנות ואני התמוגגתי מזה. פעם ראשונה שהכנתי צלי והכל בזכותך! והכנתי גם את מרק העדשים המהיר והוא יצא פשוט מעולה, הבת שלי אמרה שהיא לא רעבה, רק נתתי לה לטעום כף מרק והתאבון נפתח לה וחיסלה קערה שלמה! כיף אדיר. שיהיה שבוע טוב"

יפעת : "ארחנו בשבת את ההורים של בעלי ואת המשפחה של אחותו ותכננו לצייד אותם בצלי שיישאר, אבל לנגד עיניי, אני רואה אותם לוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ועוד פרוסה, והכל פשוט התחסל! לשמחתי חזרו בבטן מלאה ובידיים ריקות (-: מתכון מעולה"

עינת : "מתכון מעולה!!
יצא לי מדהים. המון תודה."

דורון : "ניקי תקשיבי לי טוב. את אלופה. יצא לי פצצה. כ"כ טעים. פשוט נמס בפה. אין דברים כאלה!!!"

תגובות

310 תגובות ב "צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים המעולים!!
אשמח לדעת לאיזה כמות רסק את מתכוונת שאת רושמת רסק עגבניות קטן?
100 או 200 גרם?

היי ניקי.
אני חייבת שוב למסור לך הפעם מהבנות שלי ומבעלי לגבי המתכון המוש!! הזה.
זו פעם אולי חמישית שאני מכינה לארוחת.ליל שבת קודש.
והבת הבכורה אמרה לי" אמא איזה טעים ורך ממש טעם של המבורגר מה עשית?"
האמת הפעם הוספתי כפית חרדל דיז'ון. וזהו!
פשוט מעוללה!!
בעלי אמר לי: כמו באולם.
אין מתכון מנצח לבשר טעים.
כולם לקקו את הצלחת!
תודה רבה מהלב!

שלום ניקי.
ראשית תודה על האפליקציה המעולה!!!! את אלופה!!!אני בשלב הבישול לאחר ההוצאה מהמקרר, האם חצי השעה על אש נמוכה? סיר פתוח חלקית? תודה רבה

בשלתי שעתיים עם סיר פתוח עכשיו חושבת אולי היה צריך לכסות?? מה לעשות אם כן?

1 17 18 19