גרונות הודו בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה

יש שתי סיבות שאני אוהבת גרונות, בתבשיל קדרה הטעם שלהם מדהים, הבשר יוצא רך רך ומקבל טעמים נהדרים בשילוב עם רוטב פיצוץ. הדבר השני שזה בשר זול, מי שמחפש להכין לקנות בשר לא יקר ולהכין איתו תבשיל קדרה טוב זה הבשר.

מרכיבים:

2 גרונות הודו גדולים חתוכים גס
בצל חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
כוס בירה לבנה
כף דבש
כפית חרדל
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל.

2. מעל להניח את הגרונות ואת שאר המצרכים, לבשל מכוסה חלקית כשלוש שעות, מידי פעם לערבב ולבדוק שלא חסר נוזלים.

2287 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה גרונות הודו בבירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

5 תגובות

קטי פרי

כי הגרונות כבר מבושלים, ורק אחריי שהתבשלו נכנסתי לאתר שלך לקחת מתכון…

השב
קטי פרי

תודההה רבהההה יקירתי…. שבת שלום ומבורכת

השב
קטי פרי

היי ניקי היקרה, יש לי שאלה, אני בדרך כלל מבשלת את הגרונות בסיר לחץ לפניי התבשיל. כמה זמן זה אמור להתבשל ברוטב אם הגרונות כבר מבושלים??

השב
ניקי ב

אז למה לא לבשל הכל בסיר לחץ ? הכוונה את כל התבשיל זה גם יספוג את הטעמים יותר טוב.

השב