גרונות הודו בבירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה

יש שתי סיבות שאני אוהבת גרונות, בתבשיל קדרה הטעם שלהם מדהים, הבשר יוצא רך רך ומקבל טעמים נהדרים בשילוב עם רוטב פיצוץ. הדבר השני שזה בשר זול, מי שמחפש להכין לקנות בשר לא יקר ולהכין איתו תבשיל קדרה טוב זה הבשר.

מרכיבים:

2 גרונות הודו גדולים חתוכים גס
בצל חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
כוס בירה לבנה
כף דבש
כפית חרדל
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל.

2. מעל להניח את הגרונות ואת שאר המצרכים, לבשל מכוסה חלקית כשלוש שעות, מידי פעם לערבב ולבדוק שלא חסר נוזלים.

551 צפיות 3 צפיות היום

גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה גרונות הודו בבירה

תגובות

5 תגובות ב "גרונות הודו בבירה"

  הרשם  
עדכן

כי הגרונות כבר מבושלים, ורק אחריי שהתבשלו נכנסתי לאתר שלך לקחת מתכון…

היי ניקי היקרה, יש לי שאלה, אני בדרך כלל מבשלת את הגרונות בסיר לחץ לפניי התבשיל. כמה זמן זה אמור להתבשל ברוטב אם הגרונות כבר מבושלים??