בקר ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בקר ברוטב עגבניות

בקר ברוטב עגבניות

מחפשים את המנה העיקרית המושלמת ? מצאתם. בישול ארוך עושה דברים טובים לבשר, הבשר יוצא רך ביותר הירקות מקבלים את הטעם הנפלא של הבשר והכל נמצא בתוך רוטב ללקק ת'אצבעות.  זה להכין ולהנות מכל ביס טעים.

מרכיבים:

קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2 עגבניות
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל גדול
3 שיני שום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית גדושה פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להוסיף למים לבשל כ 5 דקות. לסנן לקרר ולקלף.

2. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד הזהבה קלה לפרוס את השום להוסיף ולהמשך לטגן.

3. לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לבצל יחד עם המים רסק והתבלינים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית אין צורך לכסות, מידי פעם לערבב.
(מותר לטעום זה הרי טעים).

4. להוסיף את הבשר לרוטב לנער קצת שכל הבשר ישקע ברוטב, לכסות ולהשאיר פתח לבשל שעתיים וחצי מידי פעם לבדוק לא חסר נוזלים.

5. לחתוך את את הירקות לקוביות בינוניות / קטנות  להוסיף לסיר לנער שהכל ישקע ברוטב.

*6. לבשל עוד כשעה וחצי או עד שהכל רך.

הוגש עם שעועית ירוקה ואורז אדום מלא.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להכין יום מראש אי אפשר להקפיא.

מחפשים ארוחה שלמה עם הבשר הזה ? מוזמנים ללחוץ כאן.

5419 צפיות 40 צפיות היום

בקר ברוטב עגבניותאורז אדום מלאשעועית ירוקהבקר ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

טלי: "אחד המתכונים המושלמים שקיבלתי לאחרונה. כל בני הבית טרפו וחיסלו את כל הסיר"

אביטל : "התחסל בערב אחד! הכנתי עם פילה מדומה ויצא מדהים, תודה!!"

ענת : "עשיתי עם הפילה מדומה ויצא מדהים שזה לא מילה!!! מתכוונת לעשות גם לשבת הזאת את התבשיל, הפעם קניתי כתף. תודה ניקי!!!"

תגובות

9 תגובות ב "בקר ברוטב עגבניות"

  הרשם  
עדכן

האם מתאים פילה מדומה?

האם המתכון מתאים גם לגולש?

אפשר להוסיף רצועות גמבה לתבשיל?

ניקי יקרה,
אפשר להוסיף עדשים לתבשיל?