נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי, לעיתים רחוקות אני קונה את הבשר הזה לא שאני לא אוהבת אותו אני מאוד אוהבת אותו ואני מוכנה להתעסק איתו יום יום,
יש לו טעם מיוחד אין כמעט בשר שמתחרה איתו בתנאי שמכינים אותו כמו שצריך ואז כל ביס זה עונג טהור.
לפעמים מרוב שהוא טוב אני נותנת ביס ועוצמת עיניים, בקיצור אין הרבה דברים כאלה.
אז למה אני קונה אותו לעיתים רחוקות ? זה פשוט המחיר הוא די יקר ואי אפשר לקנות אותו ביום יום אבל לעיתים כשאני רוצה לפרגן או לפנק את בעלי זה הבשר. חוץ מזה יש לי בעל כזה מקסים ואני מוכנה להשקיע בו כל פעם מחדש. עכשיו שמתי לב שלא כתבתי לאיזה בשר אני מתכוונת השם הוא סינטה וכל המנה לוקחת כמה דקות על השעון.

2 מנות

מרכיבים:

200 ג' סינטה בקר חתוך לרצועות
2 בצלים חצויים ופרוסים
חבילת פטריות פרוסות
2 גזרים חתוכים למקלות
2 חופנים אגוזי קשיו
חופן צימוקים כהים
1 – 2 כפות רוטב טריאקי
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את רצועות הסינטה במחבת חמה לטגן את הרצועות זמן קצר דקה שתיים לא לטגן יותר מידי ולשמור בצד.

2. בנפרד לטגן בצל, פטריות, גזר עד שמתרכך, להוסיף רוטב טריאקי, סויה ולתבל ולקראת הסוף אגוזי קשיו וצימוקים.

3. להוסיף את הסינטה לתת כמה הקפצות ולהגיש.

הערות:
מי שלא אוהב טריאקי שיחליף אותו בסילאן

6167 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

65 תגובות

הדר

היי ניקי יקרה, נראה לך שמתאים ואפשר להוסיף קישואים? יש לי שני קישואים כהים במקרר שמחכים שיעשו איתם משהו…. אם כן, באיזה שלב להוסיף? שאלה נוספת, מכיוון שהגזר חתוך יחסית גדול (לא לגפרורים), האם לא לוקח לו המון זמן טיגון עד שהוא מתרכך? תודה רבה ושבת שלום

השב
niki

כמה זמן שיקח לגזר עד שהוא מתרכך, זה לא צריך להיות המון זמן. קישואים תוסיפי לפני הפטריות.

השב
תאיר כ

היי ניקי…
המתכון הזה פשוט נפלא!! לא היה לי קשיו אז לא שמתי אבל עדיין יצא מושלם. וגם זו הזדמנות מעולה להגיד לך תודה על כל המתכונים המעולים שאין איתם פספוסים ומאז שיש אפליקציה זה גם כל כך נוח. כמעט כל יום מכינה משהו שלך…

השב
אורית

ניקי שלום,

האם אפשר להחליף בפילה בקר?
אם כן, כיצד צריך לשנות את המתכון?
חשוב לי בעיקר שיצא רך רך.

השב
niki

בוקר טוב
אפשר להחליף החשוב כאן זה לשמור על טיגון הקפצה קצרים , מינימום זמן על האש.
בקיצור תורידי בזמן אפילו תטעמי ואז תחליטי.

השב
אורית

תודה רבה!!
שאלה נוספת, האם זה משנה אם זה אגוזי קשיו קלויים או לא?

השב
רונית

היי ניקי,
נראה שאפשר להלחיף את הבשר לכתף 5 ולהוסיף קצת יותר טריאקי [שאר הרכיבים כמו במתכון]? השילוב של הבשר עם הטריאקי וקשיו נראה לי מעולה, אך צריכה להכין את התבשיל שיתאים לחימום על הפלטה לשבת.
תודה,
רונית 🙂

השב
niki

היי רונית.
מספר 5 זה בישול ארוך ולדעתי לא מתאים לחימום זה דבר שמכינים ואוכלים מיד.

השב
שוש

היי ניקי , רוצה להכין את המתכון הזה לשבת ויום לפני :/ יש דרך לעשות את זה והסינטה ללא תתייבש לי ?

השב
אביב

היי ניקי.. לגבי הרוטב, אני יותר מעדיפה את הסויה מאשר הטריאקי..
אם אני ישים 2 כפות רוטב סויה, וכפית אחת רוטב טריאקי..
זה בסדר?

השב