דג מרוקאי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג מרוקאי

דג מרוקאי, עוד אחד מהמתכונים שעובר מפה לאוזן במשפחה…הדג הנפלא הזה מוגש בתור מנה ראשונה אצלנו, לידו מגישים חלה טריה, הרוטב שלו מדהים. הבעיה היא שהדג הזה כל כך ממלא אותך שאתה לא מסוגל לאכול כלום אח"כ.

מרכיבים:

קילו דג בורי, לוקוס חתוכים לחתיכות יפות
מלח גס
3 גמבות
4 גזרים
שיני שום
חצי כוס שמן
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
כף פפריקה
א, מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. "לסבן" את חלקי הדג במלח גס.

2. לחתוך את הגמבות לרצועות עבות יחסית ולחצות אותן, את הגזרים לחתוך למקלות ולחצות. לטגן את הגמבות, גזר, שיני שום, להוסיף ירוקים. לשטוף את הדג מהמלח,

3. לסדר מעל הירקות, לכסות את הדג במים, לבשל עד שהמים יורדים לחצי הסיר לערבב שמן, תבלינים, לצקת מעל הדג בעזרת כף. לטלטל בעדינות את הסיר, לבשל עוד כמה דקות, לבדוק טעמים.

הערות: להכין חלה טריה יש הרבה רוטב.

2996 צפיות 13 צפיות היום

תגובות

115 תגובות ב "דג מרוקאי"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי , יש לך אולי מתכון לדג דניס לבישול?
תודה!

דג ביין לכבוד פורים…
יש לי פילה בורי
אפשר לעשות את המתכון הנוכחי ולהוסיף יין ?
אם כן, איזה יין מתאים?

תודה ענקית

היי ניקי,
האם המתכון ילך טוב גם עם לברק?
תודה ושבת שלום

הי ניקי בעלי אוהב דג טונה.. הולך? תודה !!!

כמו תמיד המתכונים שלך בול!!

הי ניקי, אפשר להכין את המתכון עם פילה מושט פרוס? אם כן, אז גם להמליח?
תודה רבה על כל המתכונים הטובים שלך.

תודה רבה!
שאלה אחרונה.. מתאים להוסיף ןזה חומוס משימורים? אם כן באיזה שלב?