דג סלמון פריך וזהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סלמון פריך וזהוב

קל הכנה טעים להפליא בסך הכל כמה דקות הכנה אפילו לא הייתי צריכה לטרוח יותר מידי והסלמון מוכן להגשה זהוב וטעים.

מרכיבים:

3 פילה סלמון
3 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
כף סילאן

קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולמרוח את הדג מכל הכיוונים. להניח את הסלמון בקערה עם פירורי הלחם ולצפות היטב.

2. במחבת חמה עם מעט שמן לטגן את הסלמון עד הזהבה, להפוך בזהירות ולטגן את הצד השני עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג. 

1947 צפיות 1 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : "אין דברים כאלה! חתכתי את הסלמון לאצבעות בשביל הילדים וטרפנו את הכל! כמה טעים!"

תגובות

86 תגובות ב "דג סלמון פריך וזהוב"

  הרשם  
עדכן

מועדים לשמחה ניקי יקרה, רוצה להכין בגרסא כשלפ אבל אין לנו סילאן (או דבש..) מאמינה שאין לנו תחליף אחר גם השאלה אם כדאי לנסות בכלל אם אין? תודה וחג שמח❤️

הי ניקי רשמת שיש מתכון נוסף שמתאים לאפיה אבל אני לא מוצאת אותו. וקניתי את הדג פרוס לחתיכות עם עצמות זה הפילה? אם לא איזה מתכון מתאים לו באפיה?

ניקי!!!
פשוט וואו!
כל כך טעים ומשובח!!
הכנתי הפעם בטיגון, אני שואלת בשביל הפעם הבאה שבטח תהיה בקרוב, אפשר לאפות בתנור?

הי ניקי,
עם איזה עוד דגים אפשר לעשות את המתכון?

ניקי,
אליפותתתת המתכון מככב בכל המשפחה כל שבת.
אני רק אופה ושמה ספריי שמן.
תודה על כל המתכונים.

הי ניקי נראה מעולה….
אין לי מיונז…יש תחליף אחר במקום?
תודה:)

הי ניקי הנהדרת,
האם להשרות בלימון לפני?

מתכון מעולה ופשוט! הדג יוצא ממש עסיסי, רק לשים לב למידת העשייה הרצויה (לפעמים קצת קשה כשהדג עבה)

היי ניקי. צריך להוריד את העור של הדג?

שלום ניקי היקרה
מטגנים עם העור? ( לא מבינה בדגים)

הי ניקי,
המתכונים הנפלאים שלך מככבים אצלנו שבת אחרי שבת! ובזכותך גם בעלי מרגיש עצמאי במטבח… נראה לך שאפשר להחליף את הסולטן בדבש? כי אין לי..

היי ניקי, אתמול הכנתי את ה"מתכון לפיצה מעולה!" עם קמח כוסמין, יצא מהמם!!! ולשאלה, האם במתכון הזה אפשר להשתמש בפנקו? אין לי פירורי לחם. תודה על הכל!!

הכנתי לפי ההוראות-עד להזהבה יצא טעם דגי "חי" מידי.החזרתי למחבת ונתתי לו עוד כמה דקות טובות וארוכות…יצא ממש טעים!

הי ניקי. המתכון שלך נראה מעולה ורציתי לדעת איזה תוספת הייתי מינה עם זה?? אורז? פסטה? רעיון יתקבל בברכה 🙂

דחוף איך אפשר להפשיר הכי מהר דג סלמון

שנה טובה ניקי.אפשר להכין את הדג ולהקפיא ליומיים עד ערב חג?הוא כבר מופשר…

בוקר טוב ניקי יקרה!
האם אפשר לאפות במקום לטגן?
תודה:-)

היי ניקי שבת שלום, בא לי להגיש את הסלמון הזה עם איזה רוטב בצד עם או בלי ירקות מה יכול להתאים כדי שהצלחת תהיה יותר חגיגית? חוץ מתפוחי אדמה או פירה בבקשה)

יצא לא מבושל מספיק למרות שפירורי הלחם יצאו מוזהבים . לא הצליח לי .

היי ניקי, איזו תוספת יכולה לבוא עם הדג?