ברבוניות אפויות על מצע ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות אפויות על מצע ירקות

ברבוניות אפויות על מצע ירקות

הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.

4 – 5 מנות

זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.

2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.

3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.

4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.

442 צפיות 10 צפיות היום

SN854684-1

תגובות

22 תגובות ב "ברבוניות אפויות על מצע ירקות"

  הרשם  
עדכן

ניקי תודה על התגובה המהירה.אשמח לקבל מתכון עם רוטב. . חג שמח ושנה טובה.

ניקי שאלה קטנה.. האם הברבוניות טובות גם למחרת או שחובה להכין לאותו יום ??

האם יש לך מתכון לברבוניות מטוגנות?
תודה
איך אפשר להגיש חבתיות ממלאות בשכבות בלי שיתפרקו
בהגשה
תודה מרא מרים

מה הכוונה להוסיף בצד את המים? בתוך התבנית עצמה או שבתנור תהיה תבנית עם מים בשביל אדים..?

מתכון מעולה תודה רבה ניקי
הכנתי אתמול עם פילה בקלה
ויצא משגע תבנית גדולה של התנור התחסלה.

אלו ימים שלא אוכלים במשפחתנו בשר (תשעת הימים)
וחיפשתי ארוחה מזינה ופשוטה.
עשיתי את הברבוניות על מצע אורז (שבישלתי קודם) במקום הירקות.
כיסיתי, והשארתי פתוח רק 5 דקות אחרונות..
יצא נהדר!
תודה רבה!

הי ניקי כמה שאלות…
אפשר להכין עם דג לבן אחר? כמו מושט למשל?
כמה פרוסות של פילה דג מדובר?
והאם אפשר בלי כורכום כי אין לי ואין להשיג איפה שאני גרה…
תודה רבה

הי ניקי
למה את מתכוונת כשאת אומרת להוסיף בצד את המים?
מה לעשות עם המים ?

שלום ניקי, תודה רבה על המתכון, ניתן להכין עם מרלוזה?

היי ניקי, נראה מעלה, וזה מאד נוח שאת נותנת מדויק את כמויות התבלינים.
כמה פילה ברבוניות יש בחבילה? אני קונה טרי, יש לי חנות טובה ליד הבית.
אנחנו לא אוכלים תפוחי אדמה. אפשר להחליף בבטטה או ירק אחר?
תודה רבה!

ניקי – איפה קונים ברבוניות טריות ומנוקות היטב?