ברבוניות אפויות על מצע ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות אפויות על מצע ירקות

ברבוניות אפויות על מצע ירקות

הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.

4 – 5 מנות

זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.

2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.

3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.

4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.

2490 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854684-1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

22 תגובות

בתי

ניקי תודה על התגובה המהירה.אשמח לקבל מתכון עם רוטב. . חג שמח ושנה טובה.

השב
בתי

ניקי שאלה קטנה.. האם הברבוניות טובות גם למחרת או שחובה להכין לאותו יום ??

השב
niki

אני מתלבטת לדעתי עדיף ביום ההגשה. יש לי מתכון לברבוניות ברוטב מעניין ?

השב
מרים

האם יש לך מתכון לברבוניות מטוגנות?
תודה
איך אפשר להגיש חבתיות ממלאות בשכבות בלי שיתפרקו
בהגשה
תודה מרא מרים

השב
לימור

מה הכוונה להוסיף בצד את המים? בתוך התבנית עצמה או שבתנור תהיה תבנית עם מים בשביל אדים..?

השב
niki

הכוונה לא לשפוך ישירות על הירקות והדגים אלא בצד.

השב