בולונז טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז טונה

בולונז טונה

אני אוהבת טונה זה אחד הדברים שכדאי להחזיק בבית באופן קבוע, מתי שלא מתחשק לי בשר או בא לי להכין משהו מעניין לארוחת צהריים אני הולכת על טונה. רוב הדברים שאני עושה איתה פשוטים ויוצאים טעימים מאוד.
10 דקות הכנה זה כל העניין ויוצאת פסטה נהדרת.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג' פסטה
בצל
320 ג' טונה בשימורים
2 שיני שום
2 גזרים
כוס וחצי מים
100 ג' רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הגזר כ 5 דקות תוך כדי בחישה.

2. לקצוץ את הבצל להוסיף לגזר יחד עם השום.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל לא כולל הטונה לבשל כ 10 דקות לסנן את הטונה מהקופסא לפורר ולהוסיף לרוטב כשתי דקות על האש ולבדוק טעמים.

*4. להכין את הפסטה לפי ההוראות על השקית לסנן ולערבב עם הטונה, מומלץ להמתין כמה דקות לפני ההגשה ולערבב מידי פעם הפסטה תתפוס את הטעמים יותר טוב.

6388 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : "וואו יצא מושלם!
אמרתי ננסה מה יכול להיות, אבל יצא ממש ממש טעים!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

81 תגובות

marry

יצא מושלםםםםםםםםםםםם! אפילו לדעת בעלי שאוהב רק בשר

השב
נירית

ניקי יקרה,
רשום על קופסת הטונה משקל לאחר סינון: 98 גרם…אז 3 קופסאות?

השב
ניקי ב

בוקר טוב
האם רשום על הקופסאות משקל לפני סינון, 160 ג'?

השב
נירית

140 ג לפני סינון.
את מתייחסת למשקל לפני או אחרי הסינון?

השב
ניקי ב

שימי שתי קופסאות, גם עם תשימי עוד קופסא זה בסדר.

השב
נירית

אז חזרתי לדווח…
בעלי אמר שהבולונז הזה "שיחוק" ואין מחמאה גדולה מזו (הוא הבשלן בבית, זה שמייצר את האוכל הטעיםםם)
אז תודה לך שעזרת לי להכין אוכל טעים
ואני הוספתי לארוחה היום אג'נדה: Meatless Monday

השב
אני:)

הי ניקי! נראה מושלם!! אני רוצה להכין.. מה לעשות עם השום? לכתוש ?
תודה לך

השב
אני:)

תודה הכנתיי יצא טעים מאודד
בעלי ואני בדיוק יושבים ואוכלים 😉 תןדה רבהה

השב