בולונז טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז טונה

בולונז טונה

אני אוהבת טונה זה אחד הדברים שכדאי להחזיק בבית באופן קבוע, מתי שלא מתחשק לי בשר או בא לי להכין משהו מעניין לארוחת צהריים אני הולכת על טונה. רוב הדברים שאני עושה איתה פשוטים ויוצאים טעימים מאוד.
10 דקות הכנה זה כל העניין ויוצאת פסטה נהדרת.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג' פסטה
בצל
320 ג' טונה בשימורים
2 שיני שום
2 גזרים
כוס וחצי מים
100 ג' רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הגזר כ 5 דקות תוך כדי בחישה.

2. לקצוץ את הבצל להוסיף לגזר יחד עם השום.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל לא כולל הטונה לבשל כ 10 דקות לסנן את הטונה מהקופסא לפורר ולהוסיף לרוטב כשתי דקות על האש ולבדוק טעמים.

*4. להכין את הפסטה לפי ההוראות על השקית לסנן ולערבב עם הטונה, מומלץ להמתין כמה דקות לפני ההגשה ולערבב מידי פעם הפסטה תתפוס את הטעמים יותר טוב.

1422 צפיות 14 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : "וואו יצא מושלם!
אמרתי ננסה מה יכול להיות, אבל יצא ממש ממש טעים!!"

תגובות

70 תגובות ב "בולונז טונה"

  הרשם  
עדכן

טעים. טעים. טעים.

האם חייב גזר?

הי ניקי! נראה מושלם!! אני רוצה להכין.. מה לעשות עם השום? לכתוש ?
תודה לך

מה הכוונה להוסיף את הטונה לטיגון, הרי כל המצרכים כבר מתבשלים במים??

יצא טעים ברמות, תודה על המתכון!

ניקי קודם כל תודה על שפע מתכונים נהדרים פשוטים וטעימים כל כך!
הכנתי את המתכון הזה כבר כמה פעמים וזה הפך להיות אחד האהובים עלינו!! תודה!

לא מבינה מה קרה עם כל הטקסט של ההודעה???
רציתי לדעת אם נראה לך שאפשר להוסיף עוד ירקות כגון בטטה, קישואים, גמבה?

שלום ניקי

היי ניקי היקרה
אני תמיד נהנית מהמתכונים שלך פשוט מדהימים!!
שאלה לי אלייך:
אין לי רוטב צ'ילי מתוק. אבל יש לי קטשופ בטעם צ'ילי מתוק השאלה אם זה בסדר כתחליף ואיך זה משפיע על הקטשופ שכבר נמצא ברשימת המצרכים?

היי ניקי, מה הכמות של הא. מרק?

טעיייייייים….
בחיים לא חשבתי שאכין כאלה דברים…
זה לא המתכון המוצלח הראשון שלקחתי ממך!!!
שלא נדבר על המחמאות…
תודה לך…