דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

2943 צפיות 21 צפיות היום

תגובות

29 תגובות ב "דג סול מטוגן"

  הרשם  
עדכן

חג שמח, ניקי 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח מצות?

הדג יצא ממש מוצלח וממש הכנה מהירה תודה ניק

דג פוטית זה סול לכל מי שלא יודע…

ניקי יקרה,
אני לא משתמשת באבקת מרק, איזה תבלין יתאים? (יש לי, פלפל, חוויג, כרכום, כמון, פפריקה)
והזדמנות לומר שפשוט כיף שיש אתר שאני יודעת שכל מה אני אעשה ממנו יצא מוצלח! אני לא מפסיקה לספר עלייך! תודה!

מתאים עם בקלה?

דג פילה פוטית מתאים?

היי ניקי..
אפשר להכין יום לפני?

הי ניקי. אין ביצה במתכון?

ניקי שלום! האם ניתן במקום הטיגון לאפות את הדג בתנור?

להשרות בלימון עד לכיסוי או פחות? מומלץ להשתמש בלימון טרי, או אפשר גם לימון משומר?

ניקי היי, ראשית רציתי להודות לך על אתר נפלא ומתכונים מדהימים.. אין יום במטבח בלי האתר שלך 🙂
אפשר להשתמש בפילה אמנון במקום דג סול?

לרגישי גלוטן – מתאים קורנפלור במקום הקמח?

היי ניקי

אף פעם לא יוצא לי דג סול כמו בתמונות והמתכונים.
מה שקורה זה שתמיד הדג נדבק למחבת ואז כל הציפוי נעלם מהדג והדג יוצא לא יפה כמו אצלך .
יש לך עצה בשבילי?
האתר שלך מדהים וכל כך שימושי ,תודה על מתכונים נפלאים.

רציתי לדעת למה הדג סול תמיד מתקפל בטיגון