דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

13764 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

39 תגובות

שלולית ענקית

הי, יום שמח (:
השרתי את הדגים עם מלח גס
להוריד את האבקת מרק? שלא יהיה מידי מלוח….
ד.א. זה דג מושט, עדין בלי ביצה?
תודה אלופה!

השב
ניקי ב

למה ? אין לי מושג לא יודעת מה לומר אל תשימי כלום נראה לי מספיק מלוח. אין ביצה במתכון זה לא שניצל. מושט צריך להשרות שעה וחצי בלימון.

השב
שלולית ענקית

למה השריתי? מסורת מבית אמא שכך צריך לעשות לדגים אשמח שתסירי עול זה מעלי (:
השריתי בלימון שעה ואז העברתי למלח…
אני עושה ככה גם לפני "הדגים המרוקאים" של שבת- לוותר על זה

לגבי המתכון העכשווי יצא לי אליפות! עשיתי יחד עם תפוחי אדמה קטנים בתנור, סלט כרוב, סלסת עגבניות וקדימה…. (:

השב
עופרי

כן. פילה וטרי.. תודה רבה ויום נעים. כיף שיש לי אותך. נהיה לי כל כך קל במטבח וכל כך טעים.

השב
עופרי

הי ניקי, אפשר להשתמש במתכון הזה גם לפילה דג באס טרי? או שיש לך מתכון אחר שמתכים יותר?

השב
מיכל

יצא הכי טעים בעולם, הילדים אמרו שהדג יותר טעים ממתק! תודה!

השב