דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

8160 צפיות 81 צפיות היום

תגובות

34 תגובות ב "דג סול מטוגן"

  הרשם  
עדכן

כן. פילה וטרי.. תודה רבה ויום נעים. כיף שיש לי אותך. נהיה לי כל כך קל במטבח וכל כך טעים.

הי ניקי, אפשר להשתמש במתכון הזה גם לפילה דג באס טרי? או שיש לך מתכון אחר שמתכים יותר?

יצא הכי טעים בעולם, הילדים אמרו שהדג יותר טעים ממתק! תודה!