דג מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ

דג מוקפץ

דג מוקפץ, מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

3 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים חתוכים לקוביות
(אמנון , בקלה)
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
כף דבש
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולחתוך לקוביות, אמנון להשרות כשעה וחצי.

2. להכין מחבת חמה עם שמן, לטגן את את קוביות הדג עד הזהבה ולשמור בצד.

2. למחבת נקייה עם קצת שמן להוסיף את הדגים ששמרנו בצד, לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף לדגים.

3. להקפיץ כמה פעמים כשתי דקות על האש ולהוריד.

4033 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : "כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה "עוד ועוד" (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥"

רותי : "הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

60 תגובות

אביגיל

הי ניקי,
האם כדאי לקמח את הדג לפני ההקפצה שלו?
תודה רבה אביגיל

השב
דורדור

פעם ראשונה שהצלחתי ממש להחריב דג. אולי הטיגון הראשוני ואז ההכנסה לרוטב יצא קשה, לא טעים בעליל. לא מבינה איפה פספסתי!

השב
אסתר

שלום ניקי.
אנחנו לא משתמשים בקטשופ.
מה מתאים לשים במקום?
אולי רסק וסוכר?

השב
ניקי ב

אין לו תחליף, הטעם של הדג חמוץ מתוק וצריך את הקטשופ.

השב
שושני

שלום ניקי.
למה בזמן האחרון אין את רשימת המצרכים לפני המתכון?

השב