דג מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ

דג מוקפץ

דג מוקפץ, מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

3 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים חתוכים לקוביות
(אמנון , בקלה)
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
כף דבש
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולחתוך לקוביות, אמנון להשרות כשעה וחצי.

2. להכין מחבת חמה עם שמן, לטגן את את קוביות הדג עד הזהבה ולשמור בצד.

2. למחבת נקייה עם קצת שמן להוסיף את הדגים ששמרנו בצד, לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף לדגים.

3. להקפיץ כמה פעמים כשתי דקות על האש ולהוריד.

856 צפיות 4 צפיות היום

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : "כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה "עוד ועוד" (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥"

רותי : "הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!"

תגובות

54 תגובות ב "דג מוקפץ"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי.
למה בזמן האחרון אין את רשימת המצרכים לפני המתכון?

היי ניקי
אפשר להכין את הדג יום קודם?

היי ניקי 🙂
אני לא מומחית גדולה בדגים ורציתי לדעת האם אפשר לקנות את הפילטים קפואים בסופר?