קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

האוכל הזה תמיד מזכיר לי אוכל של בית, כמו שאמא הייתה מכינה פעם, מחזיר אותי אחורה כל פעם מחדש. אין כמו אוכל ביתי ויותר מזה אין כמו האוכל של אמא. עוד סיבה שאני אוהבת להכין את התבשיל הזה, הוא נותן לי גם מנה עיקרית וגם תוספת, קל להכנה, מתאים לקטנים ולגדולים והכי חשוב טעים מאוד.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בטטה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה למי שלא אוהב)
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הרוטב:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות פרוסות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
4 כוסות מים
רסק עגבניות (קטן)
כף גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
כמון
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לצנן במקרר 30 דקות. לטגן בצל, פטריות, להוסיף תפוחי אדמה ולהזהיב. להוסיף מים, רסק, תבלינים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.

2. להנמיך את האש, להוסיף בזהירות את הקציצות,  לנער בעדינות את הסיר  שכל הקציצות ישקעו ברוטב לבשל כ30 דקות.

16667 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : טעים טעים טעים!!!! ליקקנו את האצבעות. תודה על המתכון:-)

מגי : הכנתי היום ויצא מעולה !ממש טעים ! תודה רבה 🙂

איילת : "יצא טעים בטירוף!!! חוסל לגמרי! מכינה שוב, הפעם להורים 🙂 תודה!!"

עמית : "יצא מושלם!! הכנה מהירה וקלה ותוצאה טעימה בטירוף.
כל המתכונים שלך מצליחים לי, לא יאומן."

מיכל : "ניקי האלופה!!
אני שונאת לבשל,והתחלתי לעשות את זה בשבועיים האחרונים(עד אז בעלי בישל)
שמעתי על האפליקציה שלך,הורדתי..והתעלפתי
הכנתי היום את הקציצות והם פשוט יצאו פצצה!!!!לא נשאר אחד!!
מקווה שזבכותך אוהב לבשל..
תודה רבה ,את אלופה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

617 תגובות

ליטל

היי הן רכות? (לעולל בלי שיניים) והאם אפשר להחליף להודו שווארמה נקבה?

השב
אירה

קציצות הכי טעימות שאכלתי אי-פעם! ניקי תודה רבה על המתכון המנצח!

השב
אושר

היי ניקי,
הכנו השבת ויצא מהמם! תודה!
רק שאלה קטנה… משום מה התפרקו לי חלק מהקציצות בבישול.. האם כשמכינים את הכדורים צריך להדק ממש?

השב
ניקי ב

היי אושר
צריך ללוש טוב את הבשר וכן כשמכינים קציצות תהדקי, דבר נוסף תפוחי אדמה לחתוך קטן, סיר יחסית רחב ושיהיו מספיק נוזלים. לא לערבב לנער בעדינות.

השב