אורז בולונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז בולונז

לא אין כאן טעות אכן התכוונתי לאורז בולונז ולא לספגטי בולונז. עוד אחד מהאילתורים שלי במטבח שכל כך הצליח אצל הילדים שאני חייבת לחלוק איתכם. חוץ מזה עם הזיכרון שלי עדיף שזה יהיה כתוב באופן מסודר.

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים
מעט שמן
בצל קטן קצוץ דק
חצי קילו בשר עוף טחון
רסק עגבניות קטן
מעט נוזלים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים את השמן, להוסיף את האורז ולהקפיץ כמה פעמים שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים 2 כפיות שטוחות מלח להרתיח להנמיך את האש  ללהבה נמוכה ולכסות, לבשל את האורז כ18 דקות ולסגור את האש להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, להרים את המכסה ולערבב עם מזלג.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר לחתיכות קטנות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עוד כמה דקות.

3. להוריד מהאש ולערבב את האורז והבשר.

2269 צפיות 18 צפיות היום

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אנה : טעים ! טעים! טעים! הרגע הכתי,יצא משהו משהו :),תודה

ליאת : ניקי, כרגיל יצא מדהים! פשוט תענוג לעשות את המתכונים שלך!! תודה רבה (-:

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

ניקי הילדים שלי ממש טרפו את זה תודה על המתכונים הנפלאיים שלך מקווה לעוד 🙂

הי ניקי,

האם את שוטפת את האורז לפני ההכנה או ישר כמו שהוא, מהאריזה?

תודה רבה,
שיר

הי ניקי,
כמה זה מעט נוזלים? גרועה בלשער…

ניקי היקרה! תודה רבה!! יצא טעים בטירוף! עכשיו אני בחופשת לידה, אז סוף סוף יש לי הזדמנות לבשל באמצע השבוע, מצד שני חיפשתי משהו מהיר הכנה וזה המתכון המושלם!! הילדים גם ממש טרפו את הכל בארוחת ערב וגם בעלי נהנה. בקיצור-אין עלייך 🙂

פשוט וטעים. תודה ניקי. האם מותר להקפיא?

מעולה!
נכנס לתפריט…..

מתכון פשוט וטעים. תודה רבה