אורז עם בשר טחון ואטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז עם בשר טחון ואטריות

אורז עם בשר טחון ואטריות, איזה כיף להנות מתבשיל כל כך טעים וכזה קל הכנה,תבשיל פשוט נפלא עם טעמים נהדרים כלום עבודה ויוצא תבשיל נהדר וטעים והכי קל שיש. טעים.

מרכיבים:

כוס אורז
1/3 כוס איטריות דקיקות לא מוכנות
כוס וחצי מים
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
חבילת פטריות קצוצות
רסק עגבניות קטן
סוכר לפי הטעם
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת לצקת שמן בנדיבות, להוסיף את האיטריות, לטגן אותן עד הזהבה ולא יותר (לא לזוז מהמחבת קורה מהר).

2. להוסיף לאיטריות את האורז, מים,  א. מרק ומל"פ, להרתיח ולהנמיך את האש, לבשל מכוסה כ18 דקות, להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות.

3. לטגן את הבצל, להוסיף שום (להנות מהריח המשגע) להוסיף פטריות ולטגן כמה דקות להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן אותו עד שכמעט יעלמו כל הנוזלים. להוסיף רסק, סוכר, למלא מים בקופסא הריקה ולהוסיף, לתבל ולבשל עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

4. לסדר את האורז בשכבה אחת בצלחת הגשה, מעל לסדר את הבשר.

2088 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

אורית

היי ניקי, מה שלומך?
שאלה לי, אף פעם לא הכנתי בולונז, על איזו אש מטגנים את
הבשר וכמה זמן? האם המכסה צריך להיות סגור?
תודה מראש ואת אלופה!!!!הלוואי ונזכה לראותך בתוכנית בישול!!
את שמה את כולם בכיס הקטן:)

השב
niki

היי אורית
אין צורך לכסות וזה בערך כי את צריכה לראות בעיניים ולראות שהכל רך ושינה את צבעו
10 – 15 דקות, אש בינונית – נמוכה.

השב
קרן

היי ניקי יקרה,
מהבולונז הקלאסי (בצל גזר סלרי) אני עושה כמות גדולה ומקפיאה
האם גם תבשיל עם פטריות ניתן להקפיא?

השב
הגר

הי ניקי,
נהנית מאוד מאוד מהאתר שלך. עולה על אוסף ספרי הבישול שלי…:-)
יש לי שאלה:אתחושבת שהבלונזיצא מוצלח עם בשר הודו? או עם הודו מעורב עם עוף במקום בקר?
תודה!

השב
niki

פחות מוצלח השילוב של עוף והודו אם כבר אז הודו נקבה ובקר.
או רק הודו נקבה.

השב
מיכל

ניקי שלום, לצערי אין לי פיטריות… קוביות קטנות של גזר גם יתאים?

השב
תותה

נראה אחלה מתכון
האם אפשר להכין ביום חמישי ולאכול בשישי לערב שבת?
האם זה יאבד את הצורה??

השב
ליאתוש

היי ניקי,
אפשר להשתמש ברוטב הבולונז הזה לספגטי במקום אורז?

השב