קציצות בשר וכרובית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות

קציצות בשר וכרובית אפויות, הראש בשביתה שום דבר לא עולה לי לראש מה מכינים לצהריים ? לבעלי יש הצעה קבועה אין לך חשק / זמן / כח לבשל ?  אין בעיה ניקח אותם לאכול פלאפל. כן בטח אני מיד הולכת לקנות אני רק עוברת במטבח קודם…

22 קציצות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר טחון
250 ג' הודו טחון
כרובית קטנה במשקל 600 ג'
בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד הזהבה
ביצה
כוס פירורי לחם
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית כ 10 דקות במים רותחים או עד שהיא רכה. לסנן ולמעוך גס.

2. לערבב את כל המצרכים, להכין צלחת עמוקה עם פירורי לחם, ליצור קציצות לשטח (הקציצות עדינות אז בזהירות) לצפות בפירורי הלחם משני הצדדים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות מעל להזליף שמן זית, חום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 35 – 40 דקות או עד שמזהיב ולהפוך בזהירות לצד השני לעוד 20 – 25 דקות.

3983 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : "קציצות מעולות, נימוחות ומפנקות. הילדים אכלו כרובית בלי להרגיש וזה ממש משמח. מומלץ בחום"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

96 תגובות

שירלי

היי.. אפשר להכין את הקציצות האלה עם הרוטב שלך ממתכון אחר, על הגז?

השב
מאיה

היי ניקי, אני רוצה לנסות להכין מחר. רציתי לשאול האם ניתן לוותר על הקינמון (הטעם שלו מאוד מורגש?).

השב
מאיה

אין לי מילים את אלופה. הקציצות חוסלו! זה בנוסף לבשר ברוטב דבש ויין שהכנו לשישי וחוסל גם הוא עד הטיפה האחרונה 🙂 תודה גדולה!

אפשר להקפיא תערובת מוכנה לקציצות ומדי פעם רק להפשיר לגלגל ולאפות?

השב
עינת

היי ניקי, עוד מתכון מנצח!!
חיפשתי מה לעשות עם כרובית ובשר טחון שהיה לי בבית ויצא ממש טעים, נטרף על ידי כולם.
מאחר ומיהרתי, כמה טיגנטי לזרז תהליכים לארוחת הצהרים וגם יצא ממש טעים.
תודה

השב
אופירה מילר

שלום ניקי,
האם ניתן לאפות את התערובת כפשטידה במקום כקציצות?
תודה.

השב
Yaelit

מתכון מעולה! אני ״הוזלתי״ את הערך הקלורי בכך ששמתי רק 4 כפות פירורי לחם וסחטתי היטב את הכרובית כדי שהתערובת תהייה נוחה לעבודה .

השב