לבבות ארטישוק ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ארטישוק ממולאים בשר

לבבות ארטישוק ממולאים בשר

אני מוסיפה עוד ממולאים לרשימת הממולאים הגדלה של האתר והפעם לבבות ארטישוק מוצר נפלא מאוד קל למלות ואם תכינו לפי המתכון יצא תבשיל מעולה! עם הרבה רוטב טוב איזה כיף למי שיכין 🙂

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
250 ג' בשר בקר טחון
בטטה קטנה מאוד
בצל קטן קצוץ
חלמון
כפית פפריקה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה מאוד ולמעוך, לטגן את הבצל עד שמזהיב לערבב את כל המצרכים.

2. לחלוט את הלבבות כ 8 דקות במים רותחים ולקרר להבריש כל לב בחלק הפנימי עם החלבון.

3. למלא את הלבבות לעשות גבעונת קטנה לקרר כ30 דקות.

4. הכנת הרוטב:
במחבת חמה עם כמה כפות שמן ללטגן את הבצל והשום להוסיף את הרסק והתבלינים לערבב חצי כוס מים וקמח ולהוסיף יחד עם שאר המים ולבשל כמה דקות.

5. במחבת נפרדת לטגן את הלבבות הממולאים כדקה מכל צד. להעביר לרוטב שיכסה עד 3/4 גובה להנמיך לאש בינונית לכסות חלקית ולבשל כ 30 דקות לבדוק שהלבבות רכים.

5533 צפיות 73 צפיות היום

לבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשרלבבות ארטישוק ממולאים בשר

תגובות

170 תגובות ב "לבבות ארטישוק ממולאים בשר"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום! יש לי שתי שאלות –
1. אפשר לוותר על הבטטה / לשים משהו אחר במקום?
2. במידה ואני רוצה להכין יום לפני האם עדיף להכין עד השלב של הטיגון כולל ואת היתר באותו יום או להכין את המנה בשלמותה יום לפני ולחמם?
תודה רבה וחג שמח!

היי ניקי,
לבבות קפואים שאני קונה בסופר צריך גם להרתיח?
תודה מירב.

הי ניקי
אין לי פלפל שאטה טחון, במה אפשר להחליפו, ועד כמה זה יהיה משמעותי לטעם הכללי? תודות להתייחסותך ובכלל תודות על אתר נפלא ועל אפליקציה אליפות

הי ניקי, חייבים לטגן?

ניקי נשאר לי מהמילוי אפשר למלא טורטיות עם המילוי שנשאר?

היי ניקי האלופה! תחליף לחלבון?

הי ניקי פסח שמח ,
חייב ברוטב קמח ? אולי אני אשים קורנפלור במקום?או לוותר?

ניקי חג שמח
יש לי חצי קילו בשר
האם להכפיל גם בתבלינים או לשים כף
מה גודל הבטטה

בוקר טוב. תודה על האתר המדהים. המתכונים שלך מככבים אצלנו בכל שבת וחג.
האם יש אפשרות להקפיא את הלבבות ארטישוק המוכנים? הטעם לא יפגם?

תודה

האם זה יוצא טעים גם עם עוף טחון במקום בקר?

אפשר לדעת מה המשקל של הקרסק עגבניות קטן?