איך מכינים קובה ?

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

איך מכינים קובה ?

הבטחתי והבטחות צריך לקיים. הגולשים ביקשו סדנא להכנת קובה אז לקחתי על עצמי את האתגר הזה (מי שישמע איזה אתגר אפשר לחשוב). זה באמת פשוט להכין ואני לא כותבת סתם, חשוב לנסות כמה פעמים ועם כל ניסיון יודעים יותר ומכינים קובה יותר טוב ויותר מהר.
תעבדו במדויק לפי המתכון יוצאות קובה נפלאות. לא להתייאש אם בפעם הראשונה לא מצליח אז מה ? מנסים שוב ושוב זה בסוף מצליח והכי כיף במתכון הזה שהוא באמת קלי קלות.

20 קובות

מרכיבים:

400 ג' סולת
כוס ורבע מים
2 כפיות מלח
2 כפיות שמן

מילוי:
400 ג' בשר בקר טחון
(מספר 2 צלעות)
2 בצלים קצוצים מטוגנים
3 עלי מנגולד קצוצים
2 – 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבצק ולקרר כשעה. בינתיים לערבב את הבשר, מנגולד פטרוזיליה ותבלינים.

2. לעבוד עם ידיים רטובות מאוד מקל על העבודה. ליצור מהבצק כדורים קטנים ולשטח בכף היד במרכז להניח ממילוי הבשר ולסגור מסביב את הבשר, לקוצ'ץ ולסגור את הקובה.

3. להקפיא את הקובות לשעתיים.

4. ואיך מכינים קובה סלק ? התשובה בדיוק כאן

הערות:
אני נוהגת להכין מראש את הקובות ושומרת בהקפאה בכלי סגור. הדרך שאני מקפיאה היא אני מסדרת את הקובות על משטח ישר ושהן כמעט קופאות אני מסדרת אותן בכלי בשכבות כשניילון מפריד בין שכבה לשכבה. תמיד יש לי קובות זמינות מתי שאני רוצה להכין.
בקשר לצבע האדום היפה רק אחרי כמה שעות ואפילו למחרת הכדורים מקבלים את הצבע החזק האדום.

9173 צפיות 84 צפיות היום

מכינים את הבצק

קובה סלק

והבצק אחרי קירור

איך מכינים קובה ?

 לקצוץ את המנגולד, צבע יפה נכון ?

קובה סלק

להכין את העיסה

קובה סלק

 כדורים קטנים וחמודים

קובה סלק

מתחילים להכין לוקחים חתיכת בצק

קובה סלק

  לשטח קצת, לא לשכוח ידיים רטובות

קובה סלק

 ועוד קצת סתם עוד הרבה שיהיה כמה שיותר דק

קובה סלק

 להניח כדור במרכז

קובה סלק

 מתחילים לסגור

קובה סלק

 סגור יפה, תזכירו לי מה היה בפנים ?

קובה סלק

 ישר להקפאה שיהיה זמין מתי שבא לי להכין

קובה סלק

 כמה כיף מרק קובה חם בקור הזה

קובה סלק

 

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : "הכנתי ויצא מעולה. תודה רבה על עוד מתכון מוצלח!"

שירה : "ניקי! רק לומר לך שבזכותך יצא לי הקובה הכי מוצלח שיש!
לפי בעלי- עקפתי בסיבוב את כל הסבתות והדודות "המגלגלות"…..
אלופה אמיתית את!!"

אילנית : "ניקי יקרה, תודה רבה! שנים שאני מנסה ותמיד! הקוביות נפתחות או הסולת לא מספיק גמישה, יצא לי קובה סוף! חבל שחמתי העירקית לא בקו הבריאות, היא היתה גאה בי! תודה רבה"

תגובות

360 תגובות ב "איך מכינים קובה ?"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
בשר אסאדו מתאים לקובה?
תודה. המתכונים שלך נהדרים!!!

היי ניקי,בעבר הקובות נדבקו אחת לשנייה.מה לעשות כדי שזה לא יקרה שנית?

הי ניקי, אשמח אם תעני לי הכי מהר שאת יכולה …תודה!
יש לי במקפיא קציצות בשר כבר מבושלות (רק צריכה להכין להם רוטב ומוכנות לאכילה), האם אפשר פשוט לצפות אותם בסולת שהבאת וליצור מהם קובה? (כלומר הקציצה מבושלת, הסולת לא) והם צריך להפשיר קודם?
תודה רבה!!!

שלום ניקי
יש לך ספר מתכונים,איך משיגים?
אשמח לשמוע

נראה ונשמע מצויין. שאלתי האם ניתן לאפות או רק לטגן.

היי ניקי, האם ההקפאה בסוף הכרחית?

עשיתי היום את הקובות והמרק שלך ניקי,יצא ממש טעים,אחד הבנים הגדולים שלי ממש דעתן,והוא אמר שיצא ממש מקצועי כמו של סבתא שלו(מנישואין ראשונים),כך שנשאר לי רק ממש להודות לך

1 19 20 21