לבבות ברוטב חמוץ מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות ברוטב חמוץ מתוק

לבבות ברוטב חמוץ מתוק

היום יש לי חשק לעשות דברים קלים במטבח, אחד הדברים החביבים עליי לבבות. זאת כיף של מנה היא צריכה מעט זמן על האש הטעמים שלה טובים וביום ראשון לא צריך יותר מזה.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חצוי ופרוס דק
500 ג' לבבות
2 שיני שום פרוסות
כפית קורנפלור
רבע כוס מים
כף גדושה קטשופ
3 כפות חומץ
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
א. מרק
מלח

הכנות:

1. לערבב מים וקורנפלור עד שהכל אחיד, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הלבבות לטגן על אש גבוהה כ 5 דקות להוסיף את הרוטב להמשיך לטגן על אש גבוהה עוד כשתי דקות.

2089 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גנית : "יצא טעיםםםםםםםם
והרוטב מדהים
לקחת חלה ולהנות מכל רגע!
תודה רבה על מתכון מעולה !"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

15 תגובות

אורית

רק חשוב למי שרוצה לדעת:

לפי ההלכה היהודית חלקי פנים יש לשרוף ישירות על האש ורק לאחר מכן אם רוצים לטגן במחבת משום איסור אכילת דם.
כלומר איברים פנימיים שמלאים בדם (כבד, לבבות, טחול, מעורב ירושלמי..) צריך לעשות על האש ורק אח"כ לאכול.

בתיאבון ותודה!

השב
רני

אני יכולה להריח ולהרגיש את הטעם רק מהתמונה… הרגת אותי עכשיו :))) מתה לטעום את זה כבר!!!

השב
יעל

אואוו ניקי זה מעורר תיאבון!!
אבל… אצלנו לא אוהבים לבבות , אפשר להחליף במשהו אחר ?
חזה עוף יתאים ? או המלצה אחרת?

השב
שוג

נראה מעולה.
הפסקתי לקנות לבבות כי העבודה בניקוי לוקחת יותר זמן מהבישול והאכילה ביחד חחחח
אם יש לך טיפים לניקוי מהיר ויעיל של הלבבות אשמח.

השב
niki

אין דבר כזה בנוגע ללבבות, יש עבודה של הניקוי וזה לוקח זמן. אני חוצה ושוטפת תחת מים זורמים.

השב
רבקה

שלום ניקי, שאפו על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים שלך!!
בנוגע ללבבות רק הערה קטנה מאחר ולא ניתן לקנות אותם מוכשרים
אז לשומרי הכשרות אם לא עושים אותם על האש , צריך להכשיר לפני הבישול.

השב
רויטל

ההכשרה היחידה של לבבות ושאר חלקי פנים היא צליה חנוכה שמח

השב