נאגטס פרגיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נאגטס פרגיות

נאגטס פרגיות, טעים ואני אומרת עוד פעם טעים. לא רק לילדים אני התלהבתי ואכלתי. זה כמו חטיף אוכלים את זה בכיף אחד אחרי השני. במקום לקנות תכינו בבית זה פי אלף יותר טעים ואתם יודעים מה הכנסתם פנימה.

4 מנות

מרכיבים:

700 ג' פרגיות חתוכות בינוני
כוס בירה (אני השתמשתי בקרלסברג)
כוס סודה (ממש סודה לשתייה ולא אבקה)
2 כוסות קמח
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי קמח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים זה אמור להיות מן מישחה נוזלית כזאת.

2. לצפות את הפרגית עם קמח ולצפות "במישחה"

3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב.

מעולה!

מוזמנים לפייסבוק שלי

שאלות ותשובות:
אפשר לאפות ? לא זה לא מתאים לאפייה
מה הכוונה בסודה ? המשקה הזה שמכינים בבית, סודה סטרים בקיצור
אפשר להשתמש באבקת סודה לשתייה ? לא קשור בכלל
חייבים שמן עמוק ? כן
חזה עוף הולך ? בוודאי
אפשר להכין יום מראש ? עדיף שלא אם יש לחץ אז אפשר
כל בירה מתאימה ? כן
אפשר להכין לילדים ? כן אלכוהול מתנדף בבישול
בדיוק נגמרה לי הבירה – אותה כמות להשלים עם סודה
קמח תופח ? הכוונה לקמח רגיל
יש לי רק בשר טחון – יש מספיק מתכונים באתר לבשר טחון, לא חייבים להכין את זה.

1268 צפיות 31 צפיות היום

נאגטס פרגיותנאגטס פרגיות

תגובות

34 תגובות ב "נאגטס פרגיות"

  הרשם  
עדכן

הי,
האם אפשר לוותר על הסודה?
תודה

היי ניקי אין על המתכונים שלך תמיד יוצאים טעימים!
אם נגמרה לי הסודה מה אפשר לשים במקום?
ולגבי הקמח אפשר לשים קמח תופח אם אין לי רגיל?

הי ניקי לא ברור לי אם שאלתי התקבלה. יש לי רק בירה שיינדי בטעם אפרסק האם זה מתאים?תודה מראש!

היי לך
בוקר אור
אני לא מצליחה להכנס דיי הרבה זמן למחברת המתכונים שלי
כשאני עושה התחבר אליו לא יוצא לי כלום
וגם להוסיף מתכונים אני לא מצליחה
יש בעיה במחברת או שהבעיה אצלי?
תודה

אפשר במקום פרגיות סתם חזה עוף או שיוצא יבש?
במתכון של נגאטס פרגיות

תכינו בלילה די סמיכה מאבקת טמפורה מוכנה קנויה מכיוון שטמפורה זו אבקה שמורכבת מכמה סוגים של קמחים ותבלינים ובירה אל תוסיפו מים הבירה תעשה יופי יופי את העבודה את חתיכות הפרגית תכניסו לבלילה שהכנתם מהבירה והטמפורה תערבבו טוב שכל הפרגית תצופה תכסו ותכניסו למקרר ל45 דקות חשוב מאוד.. לאחר מכן להוציא מהמקרר ולערבב עם הידיים שוב היטב שכל הפרגית תהייה מצופה ויאללה לשמן חם 180 מעלות עד שהופך זהוב שחום….להוציא ולהניח על מסננת ללא נייר למשך 5 דקות ורק לאחר מכן לשים בקערה עם נייר סופג ממולץ בחום אם ספייסי מיונז ספייסי מיונז: 2 כפות מיונז, חצי כפית שמן שומשום,כפית… קרא עוד »

אפשר משהו במקום סודה?

ניקי תודה רבה על התשובה!!!

האם אפשר להכין יותר ולהקפיא?

היי ניקי!
תודה על מתכון מעולה ובריא
האם אפשר לטגן כמו שניצל ולמה לא בעצם?
תודה רבה!!!

היי ניקי, האם 2 כוסות קמח הן גם חלק מה"משחה", כך שמעבר לזה שמים עוד קמח לציפוי הפרגיות לפני המשחה? או שחלק מהקמח לציפוי הפרגיות? תודה

תודה רבה, נראה מעולה.
תיקון שולי ממש – בשאלות ותשובות רשמת "אפשר לטגן?" צריך להיות "אפשר לאפות?"

ואוסיף שאלה בקשר לטיגון עמוק – הכוונה כמות של צ'יפסר או שאפשר כמו שניצלים?

יצליח עם חזה עוף?

הי ניקי, נראה מעולה. בירה שחורה/לבנה?