סטייק פרגית במחבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סטייק פרגית במחבת

סטייק פרגית במחבת

סטייק פרגית במחבת, מתכון נהדר לפרגית, מנה עיקרית מעולה לכל ארוחה. הפרגיות יוצאת רכה ומלאה בטעמים טובים. מתכון קל ביותר ושווה במיוחד.

5 פרגיות

מרכיבים:

1/3 כוס שמן זית
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. תבקשו מהקצב שיכין לכם את הפרגית בצורת סטייק, הוא משטח את הפרגית לעובי דק.

2. לערבב שמן זית ותבלינים לתבל את הפרגיות להשרות כחצי שעה.

3. לחצות כל פרגית לחצי, לשים במחבת כמה כפות שמן ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. מכיוון שהפרגית דקה הטיגון לא לוקח הרבה זמן.

24020 צפיות 252 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סטייק פרגית במחבתסטייק פרגית במחבתסטייק פרגית במחבת

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : "המנה הזו הייתה אחת מתוך חמש סוגי בשרים במהלך החג
והיא לקחה בגדול!
כלום עבודה וטעים טעים!!
עוד מתכון מוצלח הצטרף לרשימה."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

24 תגובות

שרית שהם

האם המתכון מתאים לפילה עוף? והאם אפשר להכין על הפלנצ'ה? תודה!

השב
רותם

היי ניקי,
תודה על מתכונים נהדרים! מכינה לעיתים קרובות…
האם אפשר להכין את הפרגית עם כל התבלינים יום לפני, לשמור במקרר, ולחמם במחבת פסים רגע לפני הארוחה?

השב
ניקי ב

הי רותם
לא מומלץ פרגיות רגישות לחיידקים, 3 – 4 שעות קודם זה בסדר.

השב
אורית וולדבאום

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים המושלמים שלך! שאלה לי, האם אפשר להכין את הפרגיות האלה בתנור? במידה כן באיזה טמפרטורה? כמה זמן? והאם לכסות?

השב
חגית

הי ניקי
לחצות את הפרגית לרוחב ? כלומר שתהיה דקה יותר?
תודה! חגית

השב
אור

היי ניקי יקרה
שייך להכין את המתכון הזה ולשים על הפלטה לליל שבת,או שזה מתכון לאכילה מיד..

השב