דג סול ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול ברוטב

הרבה שואלים אותי מה לעשות עם הדג הזה, הוא עדין מתאים לילדים נפלא בטיגון אבל הפעם החלטתי לא לטגן אותו. יש לחם טוב ?

מרכיבים:

6 פילה סול
בצל חתוך
כפית שום כתוש
3 עגבניות
פלפל אדום
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות לבשל כמה דקות עד שהן מתרככות להוסיף את השום, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף לכסות במים, להוסיף פטרוזיליה ולבשל תוך כדי עירבוב עד שכל הירקות רכים, לבדוק טעמים.

3. לשטוף את הסול מהלימון ולהוסיף לרוטב לנער בעדינות שהרוטב יכסה במידה וחסר נוזלים להוסיף.

4. לבשל כ 15 דקות על אש נמוכה.

2225 צפיות 24 צפיות היום

דג סול ברוטבדג סול ברוטבדג סול ברוטבדג סול ברוטב

תגובות

57 תגובות ב "דג סול ברוטב"

  הרשם  
עדכן

דג נילוס מתאים?

היי ניקי מושטים יתאימו לרוטב הזה
מחפשת טעם חדש למושט:-)

ב״ה
ניקי את פשוט נפלאה. אנחנו זוג צעיר (צעירים גם במטבח), כל המתכונים שלך יוצאים נפלא!! מתכונים פשוטים עם טעמים מורכבים:)
תודה!

ערב טוב
העם אפשר קודם לטגן ואז לשים ברוטף
ניק תודה רבה וסליחה על שעה מאוחרת
שולה

מהמם!!
אפילו השכנה השתגעה מהריח וביקשה לטעום..וכמובן את המתכון.
תודה ניקי!תבורכי

שבוע טוב ניקי,
דג פוטית זה משהו אחר? הטעם דומה אולי?

כמה זמן בערך יוצא שהרוטב מתבשל?

שלום ניקי,

תודה רבה על המתכונים הנפלאים. אני רגיל להכין את מתכון דג הסול ברוטב לשבת, אבל עכשיו, שניה לפני ששמתי את הדג – נגמר הגז :(….

האם אפשר לשים הכל בתנור ?

תודה וסליחה על הדחיפות