ברבוניות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות אפויות

ברבוניות אפויות

ברבוניות ירוקות אפויות, הן קטנות טעימות אפויות וזאת אחלה מנה ראשונה לכל ארוחה.

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
לימון
2 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
כף גדושה פטרוזיליה מיובשת
כף גדושה כוסברה מיובשת
כוס וחצי פירורי לחם זהובים
שמן זית

הכנות:

1. להשרות את הברבוניות כ 20 דקות בלימון. לטרוף את הביצים והתבלינים, בצלחת שניה לערבב פירורי לחם ועשבי תיבול.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לטבול את הברבוניות בביצים ובפירורי לחם ולהניח בתבנית, מעל הכל להזליף שמן זית.

3. חום בינוני 180 מעלות 10 – 12 דקות צד אחד צד שני עוד 5 דקות.

763 צפיות 9 צפיות היום

ברבוניות אפויות

תגובות

26 תגובות ב "ברבוניות אפויות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי תודה על המתכונים הטעימים, רציתי לדעת אם לכסות את התבנית או לא?

הי ניקי המתכונים שלך אחד אחד פשוט נפלאים עם טעם של בית! אני מעוניינת להכין את הברהוניות הללו לנמת פתיחה בארוחה בשרית לשבת…. יש לך רעיון לרוטב שיתאים פה? משהו שהאורחים יוסיפו בעצמם?

ניקי, בוקר טוב.
האם אפשר להשתמש בפטרוזיליה/כוסברה טריות ?

הי ניקי, האם אפשר להקפיא אותן ולהפשיר לפני ההגשה?( רוצה להכין אותן מראש לשבת).
תודה רבה את אלופה!

יצא טעים בטירוף=) תודה

יצאו חתיכים וטעימים!
תודה רבה!

היי ניקי,
נראה לך ילך עם סול, ולטגן?
תודה שבת שלום

היי ניקי!
אפשר להשתמש כאן בפוטית? ראיתי מתכונים אחרים שלך שמתאימים לפוטית אבל הם עם רוטב ובא לי בתנור כמו זה..
תודה רבה!

התגובה שלך

הי ניקי,
מתכון מעולה. הכנתי עם מושט (אמנון) ויוצא יפהפה וטעימממממ…
שוב תודה

ניקי יקרה, ראשית תודה על האתר המדהים.
איפה הלימון נכנס למתכון?

היי ניקי
תודה על כל המתכונים הנהדרים

אפשר את המתכון הזה עם פילה אחר?

מיכל

הי ניקי, תודה רבה על המתכונים הנהדרים!
רציתי לשאול האם מתאים גם לברבוניות שלמות?קניתי חבילה ואני לא יודעת מה לעשות איתה..

נשמע מצויין אבל אין לי תבלינים מיובשים אלא טריים. נראה לך שזה יתאים פשוט לקצוץ ולהוסיף לבלילה של פירורי הלחם?