קציצות טונה ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות טונה ברוטב עגבניות

"הויכוח" הרגיל עם בעלי, טוב זה לא באמת ויכוח יותר דיון על בשר והאם צריך לאכול יום יום.
אני אומרת שאין שום סיבה לאכול יום יום בשר ובעלי מעדיף יום יום בשר, מכיוון שאני זאת שמבשלת אז אני מכינה עוד דברים חוץ מבשר.
עם טונה אפשר לעשות הרבה דברים טעימים וזה אחד מהם שאפילו בעלי נהנה לאכול ואפילו מודה בסיום הארוחה שאפשר מידי פעם לוותר על בשר, יש!

מרכיבים:

2 קופסאות טונה מפוררות
2 תפוחי אדמה מגורדים
בצל קצוץ מטוגן
50 ג` פירורי לחם
2 כפיות שום כתוש
2 ביצים טרופות
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הרוטב:
בצל קצוץ
2 כפיות שום כתוש
קופסת עגבניות קוביות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
סוכר
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים מעט לשטח.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את הקציצות משני הצדדים.

3. הכנת הרוטב:
לשים במחבת חמה כמה כפות שמן, להוסיף את הבצל לטיגון של כמה דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את העגבנית, שום רסק, מים ולתבל.  לבשל כ 10 – 15 דקות ולהוסיף את תפוחי האדמה, לבשל כ 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

4. להוסיף את הקציצות, בעדינות לנער שהקציצות ישקעו ברוטב ולבשל כ 10 דקות.

8607 צפיות 60 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_1074קציצות טונה ברוטב עגבניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

116 תגובות

חני

סליחה, עוד שאלה קטנה.
האם אני יכולה להכין את העיסה יום מראש, לשים במקרר, ולמחרת לטגן וכו'?

השב
חני

שלום, ניקי
האם אפשר לשים קמח במקום פירורי לחם?

השב
שושי

הי ניקי בוקר טוב הוספת תפוח אדמה? איזה תוספת מומלצת ליד?

השב
niki

בוקר טוב
2 תפוחי אדמה קוביות קטנות עוד לפני הקציצות ועד שהם רכים. לגבי תוספת אורז בסגנון סיני, פירה בטטות ואפשר לחשוב על תפוחי אדמה אפויים במידה ואת לא מוסיפה תפוחי אדמה.

השב