דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דגים ברוטב

הכי כיף לפתוח את הארוחה עם מנת דגים, הדג רך עם ירקות ורוטב, מושלם ליד חלת השבת. משתררת דממה כזאת שהדבר היחיד שמפר את השקט זה אפשר לקבל עוד מנה או תעבירו בבקשה את החלה וזהו כולם עסוקים בחיסול הצלחות זה טעים…

3 מנות

מרכיבים:

3 פילה חצויים
בצל קטן קצוץ דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות כוסברה קצוצה
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לימון
כפית דבש
כפית גדושה פפריקה
כפית שטוחה כמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדג במיץ לימון כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לפרוס את השום לפרוסות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף תבלינים כוסברה ומים להרתיח להוסיף את הפילה להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות.

שאלות ותשובות :

איזה דגים מתאימים לתבשיל ? בקלה / מרלוזה, אמנון, סול
אני לא אוהב כוסברה אפשר בלי ? אין בעיה
אפשר להכין יום מראש ? כן
הדג מתוק ? לא
מה אפשר במקום הדבש ? סילאן או בלי בכלל

13998 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אביה : "יצא אליפות!!!"

נחמה : "יצא מהמם! תודה לך
קל ומהיר הכנה"

אביה : "ניקי! הבת הבררנית-אוכלת-רק-פחמימות-בערך שלי אכלה לשובע!
תודה!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

151 תגובות

בתיה

היי ניקי מה שלומך?
יש לי שאלה יוצא לי הרבה שאני זורקת כוסברה או פטורזיליה מכיוון שהן הרקיבו.יש לך דרך לשמור אותם שהם לא ירקיבו? תודה!

השב
שרית

ברוווור שזוכרת!!
תודה יקרה!! שיהיה לך חג מהמם… המתכונים שלך יככבו אצלנו מחר.

השב