דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דגים ברוטב

הכי כיף לפתוח את הארוחה עם מנת דגים, הדג רך עם ירקות ורוטב, מושלם ליד חלת השבת. משתררת דממה כזאת שהדבר היחיד שמפר את השקט זה אפשר לקבל עוד מנה או תעבירו בבקשה את החלה וזהו כולם עסוקים בחיסול הצלחות זה טעים…

3 מנות

מרכיבים:

3 פילה חצויים
בצל קטן קצוץ דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות כוסברה קצוצה
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לימון
כפית דבש
כפית גדושה פפריקה
כפית שטוחה כמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדג במיץ לימון כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לפרוס את השום לפרוסות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף תבלינים כוסברה ומים להרתיח להוסיף את הפילה להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות.

שאלות ותשובות :

איזה דגים מתאימים לתבשיל ? בקלה / מרלוזה, אמנון, סול
אני לא אוהב כוסברה אפשר בלי ? אין בעיה
אפשר להכין יום מראש ? כן
הדג מתוק ? לא
מה אפשר במקום הדבש ? סילאן או בלי בכלל

4890 צפיות 4 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אביה : "יצא אליפות!!!"

נחמה : "יצא מהמם! תודה לך
קל ומהיר הכנה"

אביה : "ניקי! הבת הבררנית-אוכלת-רק-פחמימות-בערך שלי אכלה לשובע!
תודה!!!"

תגובות

144 תגובות ב "דגים ברוטב"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי. יש צורך להפוך את הדג במהלך הבישול?

ברוווור שזוכרת!!
תודה יקרה!! שיהיה לך חג מהמם… המתכונים שלך יככבו אצלנו מחר.

היי ניקי, אפשר לשים את הדגים הקפואים (פילה אמנון) כל הלילה במקרר להפשרה? אני רוצה להכין מחר בבוקר…

היי ניקי
אני מכין את המנה לחג וצריך להכין 17 פילטים. מה לעשות מבחינת הכמויות? להכפיל הכל ב 5? וגם, אם אני רוצה ורסיה חריפה אפשר להוסיף פלפל חריף יחד עם הבצל? זה מתאים? ושאלה אחרונה – אם אני עושה עם לברק טרי כמה זמן צריך להשרות בלימון? תודה מראש וחג שמח!

תודה על המתכון המוצלח.אחרי שבושל וקורר. לחמם במיקרו או בתנור. באיזה חום?