חמאה בבצק פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

הכנות:

4978 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

תגובות

62 תגובות ב "חמאה בבצק פריך"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי, קראתי את התגובות והבנתי שעדיף ללוש במיקסר, אבל לצערי יש לי רק מעבד מזון. אז בסופו של דבר מה עדיף? במעבד מזון או בידיים? המון תודה

יש לי שאלה..
הרבה פעמים בהכנת בצק פריך בזמן הלישה מתקבל בצק פירורי ואחר כך ברידוד הבצק פשוט נקרע ולא מתקבלת צורה יפה של בצק מרודד.
מה אני עושה לא נכון??
תודה!

ניקיל'ה אפשר בבקשה מתכון לבצק פריך מלוח?
תודה רבה.

היי ניקי
תודה על ההסבר המפורט.
יש לי גם מיקסר וגם מעבד מזון.
במה כדאי להשתמש כשמכינים את הבצק?
תודה מראש
הילה