חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

הכנות:

313 צפיות 77 צפיות היום

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

להגיב על niki לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

62 תגובות

טלי

שלום ניקי, קראתי את התגובות והבנתי שעדיף ללוש במיקסר, אבל לצערי יש לי רק מעבד מזון. אז בסופו של דבר מה עדיף? במעבד מזון או בידיים? המון תודה

השב
שי

יש לי שאלה..
הרבה פעמים בהכנת בצק פריך בזמן הלישה מתקבל בצק פירורי ואחר כך ברידוד הבצק פשוט נקרע ולא מתקבלת צורה יפה של בצק מרודד.
מה אני עושה לא נכון??
תודה!

השב
א.ד.ו

ניקיל'ה אפשר בבקשה מתכון לבצק פריך מלוח?
תודה רבה.

השב
הילוש

היי ניקי
תודה על ההסבר המפורט.
יש לי גם מיקסר וגם מעבד מזון.
במה כדאי להשתמש כשמכינים את הבצק?
תודה מראש
הילה

השב
דבי מנשה

ניקי יקירה מסתבר שכל השנים עשיתי טעות עם החמאה נהגתי להמיס אותה במיקורגל ואף פעם לא הבנתי מדוע העוגיות לא יוצאות מוצלחות, ההסבר וההמחשה בתמונות מעולות הודות לך למדתי סופסוף להכין עוגיות!
ובכלל כל המתכונים שלך נהדרים! את נהדרת!
תודה

השב