רוטב פטריות לבורקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רוטב פטריות לבורקס

רוטב פטריות לבורקס

רוטב פטריות לבורקס, כל בורקס טוב צריך איזה רוטב שילווה אותו ויתן את הטעם הסופי למנה.

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
2 – 3 כוסות מים
כף קמח
פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף את הפטריות מים, פטרוזיליה ותבלינים, לבשל ולהסמיך את הרוטב במידה וסמיך מידי להוסיף עוד נוזלים.

רוצים בורקס שמתאים לרוטב ?

205443 צפיות 1 צפיות היום

רונן : וואו סוף הדרך כבר מכין את הרוטב והבורקס כמה פעמים ופשוט יצא מדהים.

שרית : "ממליצה בחום!!! הכנתי אתמול בערב והאורחים לא הפסיקו להתלהב.
תודה על אינספור מתכונים מעולים"

תות : "איזה רוטב מושלם.. הכנתי אותו ביחד עם הפאי רועים… אליפות!

רותם : "הרוטב פטריות טעים ביותר
הכנתי אותו כרוטב לבורקס בשר קיבלתי מלא מחמאות
תודה רבה"

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : "הכנתי את הרוטב לשבת עם בורקס ויצא פשוט מושלם כלם החמיאו כמה שזה טעים "

תגובות

120 תגובות ב "רוטב פטריות לבורקס"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי.
מה שלומך?
האם אפשרי להוסיף לרוטב הזה חתיכות קטנות של חזה עוף וקוביות גזר? אם כן באיזה שלב?
תודה על המתכונים המעניינים והטעימים..

ניקי היי. שכחתי להוסיף את הקמח בהתחלה. איך אני יכולה להסמיך את הרוטב. תודה

מה הסיבה שהכנתי את הרוטב ועירבבתי ללא הפסקה ובכל זאת נשארו קצת גושים של קמח – אשמח לתשובה

הרוטב הזה ניקי מצויין. גם ההכנה המהירה וגם התוצאה. הכל הולך נהדר ביחד. היה לי סוף של שקית אבקת מרק פיטריות שהוספתי לקמח, ועשיתי קונכיות בצק עלים שאמלא אותם ברוטב מחר.
אגב לגבי הקונכיות חרצתי עיגולים ובתוכם עוד עיגול יותר קטן שיש לסמן כמעט עד התחתית. עשיתי זאת יפה מאוד, אך וואנס בתנור זה תופח בצורה פראית וקצת מאבד את הצורה. מאוד חבל כי הן משהו מיוחד, על אחת כמה וכמה כאשר מכינים אותן לבד. את מכירה אולי שיטה איך להכין אותן, אולי יש איזה כלי שעוזר לישמור על צורתן, משהו אחר שיכול לעזור?
תודה רבה ושבת שלום

האם את מודעת לכך שאת הרוטב (המעולה!! ניסיתי.) הזה, כולל התמונה, פירסמו בעלון שחולק בתיבות הדואר השבוע?

הי ניקי אנן רוצה להכין לשבת קציצות עם רוטב של פטריות. האם מתאים הרוטב הזה? אם כן כמה זמן צריך לבשל את הקציצות ברוטב? תודה רבה!

א. מרק הכוונה למרק עוף?

מה זה א. מרק ?

מים מהברז או רותחים?

ניקי, בוקר טוב,

במתכון את מציינת "חבילת פטריות" – היום נמכרות ברשתות שתי סלסלות ארוזות ביחד בניילון נצמד כלומר חבילה של שתיים , האם לזה התכוונת או ממש לאריזה של סלסלה אחת בלבד מתוך השתיים ? זה משמעותי מבחינת הסמיכות של הרוטב.

תודה מראש
חודש טוב

הכנתי היום פחות סמיך כרוטב לאורז-טעים מאוד!

בוקר טוב ניקי,
חיפשתי אצלך מתכון לבורקס אבל מצאתי רק כאלה שהבצק קנוי. אני כמעט בטוחה שראיתי אצלך בורקס מבצק תוצרת בית. תוכלי בבקשה לתת קישור?
תודה ושבת שלום

היי ניקי שבת שלופ:))
אשמח מה כמות הפטרוזליה?

תודה מראש♡

שלום ניקי.
הכנתי מעין"כובע" מבצק של עלי סיגר אני מתכננת לשים פירה ומעליו רוטב פטריות.
האם תוכלי לדייק בכמויות? תודה.
כמו כן רציתי להוסיף כבד צלוי. האם מתאים? ואם כן אז בהתחלה או בסוף? באיזה שלב?

שמעתי שאולי כדאי לטגן את הקמח עם מרגרינה כך יצא סמיך יותר. זה נכון.?

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בזה בתור מילוי לבצק?
שבת שלום!

היי ניקי את מדהימה ,לא התאכזבתי משום מתכון ! בבקשה כיתבי לחכמה לשים מלח ,כמה פלפל שחור ,כמה מרק עוף וכמה פיטרוזילה ועוד שאלונת האם אפשר במקום פיטרוזיליה קוסברה ? תודה ניקי המתוקה

ראשית, מודה לך מאוד על המתכונים, בזכותך אני גורפת מחמאות מדי שבוע והבישול הופך מהנה יותר.

שנית, במצרכים לא מוזכר קורנפלור, מדוע שואלים על כך. האם זהו תחליף לקמח? ואם כן, אז מה עדיף?

היי ניקי
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אף פעם לא התעסקתי עם פטריות טריות, תמיד עם קופסאות שימורים. אני רוצה הפעם להכין את המתכון
(המצויין הזה יש לומר) עם פטריות טריות רק שאני לא יודעת איך 'לטפל' בהם. לשטוף לא לשטוף לקלף לא לקלף להוריד גבעול לא להוריד..
אשמח לתשובה !

מתכון מעולה, טעים ברמות וקל להכנה!

היי
הכנתי את המתכון בדיוק לפי ההוראות ויצא לי ממש צהוב. יש דרך להוסיף משהו כדי שיהיה פחות רוטב כורכום?