פסטו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטו

פסטו

קבלו מתכון לרוטב פסטו קל וטעים. במקום לקנות וסתם להוציא כסף תכינו בבית זה הכי קל שיש, לערבב עם פסטה למרוח על טוסט סתם לאכול בכפית איזה טעים…

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

2 כוסות דחוסות עלי בזיליקום (בלי הגבעולים)
( 3 חבילות בזיליקום)
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
3 כפות צנוברים קלויים
בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטחון את כל המצרכים חוץ מהשמן זית, להוסיף באיטיות ובזרם דק את שמן הזית ולהמשיך לטחון עד שנוצרת הסמיכות שמעדיפים, להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.

2. שימושים:
להכין פסטה ולהוסיף כף של פסטו, מעל לפזר פתיתי פרמזן
למרוח על לחם להוסיף פרוסות עגבניה פרוסת גבינה צהובה
ולטוסטר לחיצה יוצא מעולה!

5183 צפיות 22 צפיות היום

פסטופסטופסטו

פסטו

פסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : "ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:

תגובות

40 תגובות ב "פסטו"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
אני באמצע ההכנה…כמה מלח לשים?

היי ניקי,
תודה רבה על המתכון!
כמה זמן ניתן להשאיר אותו במקפיא?

יסכה ירושלים

היי ניקי המדהימה..הכנתי כבר פעם אחת יצא מושלם מושלם..ללקק את האצבעות..עכשיו אני מכינה למשלוח מנות לחמתי.. ונשאר רק שני חבילות בזיליקום לירקן..מה אפשר לעשות..כי רשמת שלוש חבילות?! תודה..

היי ניקי,
מתאים לשים על פרוסות דג סלמון ולאפות בתנור?
אם כן איך? סתם למרוח ולתנור?
תודה רבה:)

שלום!
אפשר לטחון בבלנדר?

אולי הבקשה מצחיקה… אבל אשמח להסבר איך לקלות את הצנוברים…

היי ניקי
במה אפשר להחליף את הצונברים?
שבת שלום

היי ניקי, ערב טוב! מה שלומך?
דעתך בבקשה: אני מתכוונת להכין עם הפסטו שלך פסטה ובא לי להוסיף גם חזה עוף, יש לך אולי מתכון של חזה עוף שיכול להתאים להוסיף לפסטה עם הפסטו?

תודה תודה 🙂

שלום,
יצא טוב מאוד, הבעיה שהפסטו קפא.
כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
תודה.

יצא נהדר! תודה!

היי ניקי, מכינה בפעם הראשונה, האם גם את הפרמזן צריך לטחון יחד עם שאר המצרכים? או להוסיף בסוף לפסטה תודה! את מדהימה!!

האם אפשר להשתמש בבזיליקום מוקפא שקונים מהסופר? (כמו שום דורות)

צריך צנוברים קלויים דווקא?

תודה ניקי. כמה זמן הוא
שומר על טריות? האם עדיף להקפיא?

היי ניקי הכנתי ויצא טעים מאוד יותר טעים בהרבה מקנוי
שבת שלום תבורכי

היי ניקי,

תודה על המתכון נראה נפלא!!!
מה הכמות בערך שיוצאת
תודה רבה ושבוע טוב 🙂

הי ניקי
שאלה אולי את יודעת- יש לי את התערובת פסטו- מעין אבקה כזו והבנתי שצריך פשוט לערבב עם שמ"ז כדי לקבל סוג של ממרח
את יודעת איך עושים את זה? ומה הכמויות בערך?

ניקי, זה מתאים גם להקפאה?

אני כבר שנים מכינה פסטו בבית.
אז קודם כל מטעמי כשרות, כדי שישאר פרווה, אני לא משתמשת בפרמזן.
בנוסף, אני משתמשת במעבד מזון חזק, וטוחנת גם את הגבעולים, חבל עליהם.
במקום הצנוברים בקלות אפשר להוסיף בוטנים או שקדים, ואפילו זיתים. הטעם האופייני לפסטו מגיע מהבזיליקום.
חוץ מלהוסיף לפסטה, אנחנו גם מוסיפים פסטו לסנדוויץ' כממרח, להכנת בורקסים, תפוחי אדמה ממולאים ועוד.