פסטו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטו

פסטו

קבלו מתכון לרוטב פסטו קל וטעים. במקום לקנות וסתם להוציא כסף תכינו בבית זה הכי קל שיש, לערבב עם פסטה למרוח על טוסט סתם לאכול בכפית איזה טעים…

זמן הכנה:
5 דקות

מרכיבים:

2 כוסות דחוסות עלי בזיליקום (בלי הגבעולים)
( 3 חבילות בזיליקום)
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
3 כפות צנוברים קלויים
בערך 1/3 כוס שמן זית (תלוי במרקם שאוהבים)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטחון את כל המצרכים חוץ מהשמן זית, להוסיף באיטיות ובזרם דק את שמן הזית ולהמשיך לטחון עד שנוצרת הסמיכות שמעדיפים, להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.

2. שימושים:
להכין פסטה ולהוסיף כף של פסטו, מעל לפזר פתיתי פרמזן
למרוח על לחם להוסיף פרוסות עגבניה פרוסת גבינה צהובה
ולטוסטר לחיצה יוצא מעולה!

12038 צפיות 8 צפיות היום

פסטופסטופסטו

פסטו

פסטו

גולשים מכינים וממליצים:

מישל פרידמן : "ניקי, הכנתי השבוע לפי המתכון שלך פעם ראשונה-יצא מווושלם! פי אלף יותר טעים ממה שמגישים לי במסעדה! רצתי היום לקנות שוב בזיליקום ולעשות עוד..זה מתחסל במהירות!:

תגובות

40 תגובות ב "פסטו"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
אני באמצע ההכנה…כמה מלח לשים?

היי ניקי,
תודה רבה על המתכון!
כמה זמן ניתן להשאיר אותו במקפיא?

יסכה ירושלים

היי ניקי המדהימה..הכנתי כבר פעם אחת יצא מושלם מושלם..ללקק את האצבעות..עכשיו אני מכינה למשלוח מנות לחמתי.. ונשאר רק שני חבילות בזיליקום לירקן..מה אפשר לעשות..כי רשמת שלוש חבילות?! תודה..

היי ניקי,
מתאים לשים על פרוסות דג סלמון ולאפות בתנור?
אם כן איך? סתם למרוח ולתנור?
תודה רבה:)

שלום!
אפשר לטחון בבלנדר?