כרובית אפויה בבשמל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה בבשמל

כרובית אפויה בבשמל

מה יש לומר על כרובית  ? היא טעימה היא זמינה תמיד טוב להחזיק אותה בבית וכמה דברים טובים אפשר להכין איתה. והפעם כרובית אפויה עם בשמל ופירורי לחם

מרכיבים:

כרובית גדולה
100 ג' מחמאה / חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות מים
פירורי לחם
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

 1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים להוסיף כפית מלח להרתיח כמה דקות ולסנן.

2. במחבת להמיס מחמאה להוסיף קמח מים ולתבל לבשל כמה דקות תוך כדי בחישה עד שמסמיך.

3. לטבול את הפרחים בבשמל ולצפות בפירורי לחם, לאפות ב 180 מעלות כ30 דקות.

1175 צפיות 6 צפיות היום

כרובית אפויה בבשמל

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב!
כבר שאלתי אותך על מספר מתכונים את אותה שאלה…האם ניתן להכין יום מראש? פשוט אני עובדת בבוקר החג ורוצה להכין הכל מראש….
תודה רבה!

היי ניקי, המתכון נראה מדהים.
שאלה קטנה, בשורה הראשונה – שצריך להרתיח מים, צריך להרתיח אותם עם פרחי הכרובית?