כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

הגיע זמן הכרובית היא אפויה ומזה טעימה. אני ממליצה להחזיק כרובית כל הזמן בבית, תמיד אפשר למצוא מה לעשות איתה. זה יופי של ירק.

מספר מנות: 4

מרכיבים:

כרובית בינונית מפורקת לפרחים
2 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את פרחי הכרובית במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הפרחי הכרובית ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהכרובית רכה.

6452 צפיות 18 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : הכנתי עם כרובית קפואה, יצא מעולה! תודה 🙂

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, האם אפשר להשמש בקמח מצה במקום פרורי לחם? תודה

שלום ניקי, כמה פירורי לחם לשים? תודה רבה:)

ניקי יקרה,
אורחת קבועה בשולחננו 🙂
האם אפשרי להוסיף ירקות נוספים כמו תפוחי אדמה, בצל ובטטות?
שבת שלום

היי ניקי
צריך לכסות את הכרובית?
אפיה רגילה או גריל?
תודה ויום טוב

הי ניקי. במשפחה שלי יש סוכרתיים. האם אפשר לוותר על הסוכר?

ואם אשתמש הכרובית סנפרוסט?