כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית אפויה עם חרדל ומיונז

הגיע זמן הכרובית היא אפויה ומזה טעימה. אני ממליצה להחזיק כרובית כל הזמן בבית, תמיד אפשר למצוא מה לעשות איתה. זה יופי של ירק.

מספר מנות: 4

מרכיבים:

כרובית בינונית מפורקת לפרחים
2 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
1 – 2 כפיות סוכר
שמן זית
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את פרחי הכרובית במים מומלחים כמה דקות ולסנן.

2. לערבב 2 כפות שמן זית, מיונז, חרדל, סוכר, להזליף שמן זית על הפרחי הכרובית ולטבול כל פרח ברוטב המיונז ולצפות בפירורי הלחם.

3. לסדר בתבנית ולהזליף שמן זית. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהכרובית רכה.

8886 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : הכנתי עם כרובית קפואה, יצא מעולה! תודה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

יק

הי ניקי, האם אפשר להשמש בקמח מצה במקום פרורי לחם? תודה

השב
לימור

ניקי יקרה,
אורחת קבועה בשולחננו 🙂
האם אפשרי להוסיף ירקות נוספים כמו תפוחי אדמה, בצל ובטטות?
שבת שלום

השב
לימור

איזו אלופה את שאת זמינה עבור פשוטי העם המתלבטים בזמן הכנת ארוחת השבת.
באמת אין כמוך!
האפליקציה נפלאה והמתכונים, כמו תמיד פיגוזיים אחד אחד.
יישר כוח!

השב
רונית

היי ניקי
צריך לכסות את הכרובית?
אפיה רגילה או גריל?
תודה ויום טוב

השב
עינב

הי ניקי. במשפחה שלי יש סוכרתיים. האם אפשר לוותר על הסוכר?

השב
niki

זה יהיה פחות טעים, יש באתר כרובית אפויה היא מעולה אין בה סוכר.

השב