קישואים מצופים פירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קישואים מצופים פירורי לחם

קישואים מצופים פירורי לחם, פשוט קל וטעים, תוספת של קישואים מצופים לארוחה שיוצאים כאלה קריספיים! לא החלטתי האם זה נישנוש או תוספת או גם וגם. מה זה משנה כל עוד זה טעים ?

מרכיבים:

2 זוקיני
2 ביצים
צלחת עם פירורי לחם
מעט כורכום
א. מרק

הכנות:

1. לפרוס את הזוקיני לפרוסות דקות לאורך, אין צורך לקלף.

2. לטרוף ביצים ותבלינים לטבול את הפרוסות ולצפות עם פירורי הלחם.

3. לטגן משני הצדדים עד הזהבה לוודא שהפרוסות רכות, במידה והפרוסות עדיין קצת קשות לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות עוד כ 20 דקות, אין צורך לכסות.

פשוט קל וטעים.

1253 צפיות 24 צפיות היום

קישואים מצופים פירורי לחםקישואים מצופים פירורי לחם

תגובות

16 תגובות ב "קישואים מצופים פירורי לחם"

  הרשם  
עדכן

ניקי שלום
הכנתי היום את החטיף הזה והוא ממש טעים תודה. אני ממליצה לאכול את זה עם גבינה לארוחת בוקר או ערב. תודה

וואו! פשוט מעדן!!! הכנתי עם קישור רגיל ויצא פשוט דליקטס! תודה על המתכון ניקי:)

האם אפשר ללא טיגון??

הי ניקי,

האם ניתן לשנות את המתכון כך שיתאים גם לפסח? ייצא טוב גם כן?

תודה,
ליאת

היוש ניקי,
קניתי קישואים עגולים כאלה…האם לזה הכוונה זוקיני? זה מתאים למתכון הזה?
תודה מראש…

האם זה ייצא טוב רק בתנור? אני לא ממש אוהבת לטגן דברים 🙂

ניקי שלום. סליחה אם השאלה מוזרה…יש הבדל בין קישוא לזוקיני?

ניקי את הקישואים עשיתי וגם עם חצילים על המחבת עם הפסים יוצא גם יפה וגם טעים