עוגת גבינה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן, יפהפייה אמיתית. אם מחפשים לעשות רושם ורוצים לקבל מחמאות והרבה אז הולכים עד הסוף גבינה ושוקולד לבו בעוגה אחת  טעימה. רגע תנו לדמיין את הטעם ואוו הלכתי להכין.

גודל תבנית: 26"

מרכיבים:

150 ג' ביסקוויטים מרוסקים
100 ג' חמאה מומסת

קרם גבינה:
600 ג' גבינה לבנה 9%
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל
600 מ"ל שמנת מתוקה
200 ג' שוקולד לבן
14 ג' ג'לטין
4 כפות מים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא. המסת ג'לטין: לערבב מעט ג'לטין ומים להמתין 10 דקות ולהכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס 100 מ"ל שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לבלילה אחידה, להוסיף את הג'לטין המומס. לערבב גבינה, סוכר, סוכר וניל, שוקולד, להקציף את שארית השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולקפל את קרם הגבינה לקצפת.

3. את הקרם שהכנו לצקת על הבסיס שממתין בסבלנות במקפיא, להקפיא לילה ולהפשיר במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.

הערות:
אם בכלל רוצים להכין עוגה מושחתת הרי לפעמים הולכים עד הסוף……. תקציפו שמנת לקרם יציב מי שמתקשה בהקצפה שיוסיף כף אבקת אינסטנט וניל להקצפה ולהזליף פרחים מעל.

אמרתי שהיא יפהפייה מדהימה ?

1415 צפיות 33 צפיות היום

עוגת גבינה ושוקולד לבןעוגת גבינה ושוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : "יצא מושלם!"

לילך : "הכנתי את העוגה לשבת – יצאה מדהים וחוסלה במהירות האור 🙂 תודה ניקי!"

קארן : "עוגה מדהימה! נראית וטעימה כמו בקונדיטוריה."

תגובות

137 תגובות ב "עוגת גבינה ושוקולד לבן"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי

אחלה מתכון שבעולם

אני צריכה את העוגה לשבת הבאה
כמה זמן היא יכולה להיות במקפיא במידה ואני לא יכולה להכין סמוך?

תודה לך

שרית

היי ניקי,
יש לך מתכונים מוצלחים מאוד וניסיתי כל מיני סוגים של מתכונים.
לא ממש הבנתי את שלב 2 .
אני ממיסה חלק מהשוקולד עם שמנת ומתי אני מוסיפה אותו ?
האם לתערובת עם הגבינות או מעל בסוף העוגה.

הי ניקי היקרה! אני רוצה להכין את העוגה הנהדרת הזו אך ללא גלטין, האם יהיה אפשר להקציף שמנת עם פודינג ובכך להמנע משימוש בגלטין?

היי ניקי, האם ניתן להכין את העוגה ביום שבת ולהקפיא עד לאירוע ביום שלישי?
ודרך אגב כמעט כל שבוע מנסה מתכון חדש מהאתר שלך ונהנית כל פעם מחדש 🙂

היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגה למסיבה שבה העוגות על הבופט וכל אחד לוקח לעצמו. השאלה אם העוגה תתאים, או שהיא עלולה להתנמס עד שיגישו?
תודה

היי ניקי,
מה הכמות הנדרשת להקצפת השמנת עבור הזילוף?
אני רוצה לעשות זילוף בצורת צמה ולא רוצה שיישאר אלא שיספיק בדיוק.

היי ניקי,
איך מחלצים את העוגה הזאת מהתבנית כשהיא מוכנה?

מה זה 600 גר' שמנת מתוקה, הכוונה למ"ל?

היי , לא הבנתי כל כך להמיס 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד ובנפרד סוכר וניל סוכר גבינה ו100 גרם שוקולד מומס ?

לא כדאי להשתמש במקל ווניל?

מה אפשר להוסיף במקום ג'לטין?

היי ניקי, טוב העוגה יצאה נהדרת, טעימה ביותר וקצרה מחמאות. בכלל לא ידעתי להכין עוגות ומאז שמצאתי אותך כבר הכנתי 4 עוגות ואחת אחת יצאו פצצה. אני אפילו לא טורחת לחפש במקומות אחרים, רק יושבת כל היום על האתר שלך כמו מכורה, מסתכלת על המתכונים ולא יודעת מה לבחור

היי ניקי,
העוגה במקפיא. מחר ארצה לכתוב עליה.
1. עם מה את ממליצה, אולי שוקולד מריר/חלב/מייפל? ואיך עושים את זה- להמיס השוקולד במיקרו, לשים בשקית זילוף ולכתוב?
2. אחרי שכותבת להכניס שוב למקפיא כדי שהכיתוב ייתיצב או מספיק למקרר?
בינתיים ליקקתי בלי סוף את הקערה…….(:
תודה, אודליה

היי ניקי, קודם כל אני חייבת לציין שכבר הכנתי מספר מתכונים שלך והכל יצא ממש פצצה!
פעם ראשונה שאני עובדת עם ג'לטין ונהיו לי גושים קטנים בבלילה… מה עשיתי לא נכון? להכניס ככה לפריזר? איך זה הולך להשפיע על העוגה? אני אמורה גם לשנע אותה חצי שעה מחר..

הי ניקי,
רק רציתי לומר (שכרגיל…) יצא מעולה!
העוגה גרפה מחמאות 🙂

ניקי,
אני עומדת להכין את המתכון בשעה הקרובה.
רציתי לשאול: מטעמי כשרות (מהודרת) אני לא משתמשת בג'לטין.
האם זה לא רעיון טוב בכלל להכין את העוגה הזו ללא ג'לטין?
אפרת

היי ניקי,
הכנתי בטעות את הבסיס מביסקוויטים בטעם שוקו. זה יעשה את העוגה מתוקה מדי? ממש חשוב לי הרושם…

היי ניקי
רציתי להכין את העוגה המהממת הזאת ליום הולדת של חברה שלי
הנסיעה לשם היא בערך 30 דקות מהבית.. העוגה תחזיק? אני יכולה איכשהו לשים את התבנית שלה בתבנית גדולה יותר ולשים קרחונים מסביב את חושבת שזה יחזיק ככה?

היי ניקי,
רציתי לשאול כמה זמן העוגה נשארת טובה בפריזר, וכמה זמן נשארת טובה במקרר?
תודה רבה!