המבורגר פטריות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי, לא לברוח בבקשה, אני יודעת שהמבורגר בדרך כלל מכינים עם בשר אבל שינוי זה לא רע ולא תמיד מתחשק להכין בשר "בדיוק שכחתי להפשיר" אז המבורגר צימחוני זאת אופציה בכלל לא רעה ואפילו מאוד טעימה ואפילו במידה ולא כתבתי הוא אפוי.

4 המבורגרים גדולים

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון
חצי חבילת פטריות פורטבלו
בצל קצוץ
כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן 2 – 3 דקות ולהוציא. לסנן את הנוזלים מהפטריות להוסיף את שאר המצרכים.

2. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, למי שיש רינג קטן להניח את הרינג על הנייר ולשים 2 כפות מהפטריות ולהדק להוציא את הרינג וכך להמשיך, למי שאין רינג שיעשה קציצות רגילות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות צד ראשון או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10- דקות.

4. להגיש עם טחינה או מטבל שמנת

8128 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נתי : הכנתי את ההמבורגרים במחבת, ויצאו מעולים.
בתוך לחמניית המבורגר עם רוטב אלף האיים, עגבניה וחסה כמו בבורגרים הגדולים.
מומלץ ביותר.

יפעת: ההמבורגר פטריות הזה פשוט סכנהההה חחחחח הכנתי אותו בצורת קציצות קטנות ויצא מדהים כול שנייה אני עוברת לידם וגונבת עוד אחת מומלץץץץץץץץץץץ

נופר : "היי! רציתי לפרגן ולהגיד שאני צמחונית והמתכון הפך לקבוע אצלי בתפריט! ממש טעים וקל להכנה. ולפעמים אני גם משדרגת בטופו מגורד יוצא ממש טעים :)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

164 תגובות

ליאור

הי ניקי,
אני לא אוהבת בצל, אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורר?

השב
niki

אני לא ממליצה להוריד את הבצל, יהיה פחות טעים. בקשר לתפוח אדמה תוסיפי שימי לב שהם עדינים.

השב
ליאור

תודה על התגובה הסופר מהירה.
עשיתי עכשיו על הפלנצ'ה ומפתיע עד כמה שזה טעים, אין ספק שאאמץ את זה. הוספתי תפו"א ולעצמי עשיתי בלי בצל ויצא מעולה! הדבר היחיד שהם באמת עדינים וקצת מתפרקים, יש איזה טיפ לזה? בתנור הם פחות מתפרקים?

השב
niki

בתנור הם יותר יציבים, בכללי ההמבורגר הזה עדין, הוא מתייצב אחרי אפייה.

השב