המבורגר פטריות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי, לא לברוח בבקשה, אני יודעת שהמבורגר בדרך כלל מכינים עם בשר אבל שינוי זה לא רע ולא תמיד מתחשק להכין בשר "בדיוק שכחתי להפשיר" אז המבורגר צימחוני זאת אופציה בכלל לא רעה ואפילו מאוד טעימה ואפילו במידה ולא כתבתי הוא אפוי.

4 המבורגרים גדולים

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון
חצי חבילת פטריות פורטבלו
בצל קצוץ
כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן 2 – 3 דקות ולהוציא. לסנן את הנוזלים מהפטריות להוסיף את שאר המצרכים.

2. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, למי שיש רינג קטן להניח את הרינג על הנייר ולשים 2 כפות מהפטריות ולהדק להוציא את הרינג וכך להמשיך, למי שאין רינג שיעשה קציצות רגילות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות צד ראשון או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10- דקות.

4. להגיש עם טחינה או מטבל שמנת

2308 צפיות 17 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

נתי : הכנתי את ההמבורגרים במחבת, ויצאו מעולים.
בתוך לחמניית המבורגר עם רוטב אלף האיים, עגבניה וחסה כמו בבורגרים הגדולים.
מומלץ ביותר.

יפעת: ההמבורגר פטריות הזה פשוט סכנהההה חחחחח הכנתי אותו בצורת קציצות קטנות ויצא מדהים כול שנייה אני עוברת לידם וגונבת עוד אחת מומלץץץץץץץץץץץ

נופר : "היי! רציתי לפרגן ולהגיד שאני צמחונית והמתכון הפך לקבוע אצלי בתפריט! ממש טעים וקל להכנה. ולפעמים אני גם משדרגת בטופו מגורד יוצא ממש טעים :)"

תגובות

163 תגובות ב "המבורגר פטריות אפוי"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
אני לא אוהבת בצל, אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורר?

היי ניקי!
נגמר לי הבצל – אפשר להשתמש בבצל ירוק במקום? וכמה?

נהנית מאוד מהאתר והמתכונים המצויינים וכמובן ממליצה לכל מכרי באהבה.
רוצה לשאול ולברר סוגיה לגבי פטריות:
מה הדרך הנכונה ביותר לניקוי פטריות?
האם לשטוף כמו כל ירק, או ללא שטיפה להוריד שכבה ראשונה בלבד?
תודה, ענת

שלום ניקי,
פעם ראשונה שאני נכנסת לאתר שלך ומאד מתרשמת.
יש לי 2 שאלות למתכון המבורגר פטריות
1.תוכלי להגיד לי ,בבקשה,את כמות הפטריות לפי משקל?
2.האם אפשר לאפות בתבנית מאפינס.
תודה!
כרמלה

עשיתי כקציצות יצא מעולה כל כך טעים שחוסל עוד לפני ההגשה. תודה רבהעל עוד מתכון מוצלח.

האם אפשר להכין מפטריות שמפניון בלבד?

היי ניקי, תודה רבה על המתכון! אני רוצה להכין אותו עכשיו.
יש לי שאלה אם אפשר- האם אפשר להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה?

היי ניקי, האתר כמובן מהמם! אין מתכון שהכנתי ויצא פחות ממושלם.
(אפילו פעם הכריזו על כ-ה-בשלנית, רק בזכות מתכון שלך)
ועכשיו לשאלתי:
האם הקציצות יכולות להיעשות גם על המנגל? (אני מפחדת שיתפרקו)

תקשיבי, זה אחד הדברים המעולים!
כבר כמה זמן ששמתי את המתכון הזה במועדפים ורציתי לנסות ולא יצא. שבוע שעבר בעלי חזר עם פטריות פורטובלו טריות ומיד שמרתי לי אותם למתכון הזה.
הכנתי עכשיו למחר וכבר חצי נעלם (לבעל יש רומן סודי עם פטריות..) זה פשוט מעולה!!!

חג שמח ניקי,
המתכון נראה נפלא. בקשה לי אלייך: אני גרה בחו"ל ואינני יודעת מה משקל חבילות הפטריות (שמפינייון ופורטבלו) שבמתכון. האם תוכלי לציין זאת או להשיב לי כאן?
תודה מראש 🙂

היי ניקי דבר ראשון תודה רבה על האתר המדהים.
רציתי לדעת עם יש לי פטריות שמפניון בקופסת שימורים כמה קופסאות צריך