סופגניות אפויות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סופגניות אפויות פרווה

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל להנות ממתוק בחנוכה, סופגניות מושלמות!

16 סופגניות

מרכיבים:

500 ג' קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג' שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג' סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ"ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ"ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

שמן בנוסף
ביצה טרופה להברשה

ממרח לוטוס
או כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לשים את הקמח בקערת המיקסר ולהוסיף את השמרים הטריים ואת שאר המצרכים ולעבד לבצק רך. להתפיח במקום חמים מכוסה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. לחלק את הבצק ל 16 כדורים לסדר אותם בתבנית על נייר אפייה ולהתפיח כ 20 דקות.

3. להבריש את הכדורים בשמן, לטרוף את הביצה ולהבריש את הכדורים, להבריש שוב עם שמן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות כ 20 דקות או עד שיש צבע יפה וזהוב.

5. לשים בקערה 2 – 3 כפות של ממרח לוטוס ולחמם במיקרו כ 10 – 20 שניות, הלוטוס אמור להיות נוזלי. למלא את המזרק ולהזריק לתוך הסופגניות.

6. לבזוק א. סוכר ואת הלוטוס שנותר אפשר להזליף מעל. הרי לא יכול להיות יותר מידי לוטוס להיפך אני בעד כמה שיותר… אם זה נוזלי מידי להמתין מעט ואז להזליף שוב.

הערות:
ניתן להקפיא את הסופגניות.
בהתחשב בזה שהסופגניות אפויות התוצאה מאוד מוצלחת, אבל צריך לזכור שזה אפוי ולכן התוצאה שונה מהמטוגן ומי שזה מאוד מפריע לו תמיד יכול לטגן אותן.

930 צפיות 2 צפיות היום

סופגניות אפויות פרווהסופגניות אפויות פרווהסופגניות אפויות פרווה

סופגניות אפויות פרווהסופגניות אפויות פרווה סופגניות אפויות פרווהסופגניות אפויות פרווה
עידו רגע לפני הביס….
 סופגניות אפויות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : "היי ניקי יקרה!
את אלופה! פעם ראשונה שהכנתי סופגניות. החלטתי ללכת על האפויות ויצא מעולה!! הילדים מחסלים אותן עכשיו אחת אחת.
תודה רבה! ובכלל בזכות האפיקציה שלך נהייתי מלכה במטבח…"

עידית : "השבוע הכנתי את הסופגניות מדהימות האלה לידי הגן שלי (שמאווווד בררניים) והן ממש נחטפו.
מתכון מעולה, פשוט, קל, טעים ולא מצריך התעסקות עם טיגונים…"

דליה : "ניקי קסם של אישה , רוצה להודות לך על האתר שלך , לא יכולה בלעדיו. והיום הכנתי את הסופגניות אפויות פרווה. יצאו יפות וטעימות ."

תגובות

155 תגובות ב "סופגניות אפויות פרווה"

  הרשם  
עדכן

מי אמר שסופגניות מכינים רק בחנוכה?! טעים! טעים! הבצק נהדר! נוח לעבודה
והטעם מושלם! מיליתי עם ריבת תות וקרם נוגט ובזקתי אבקת סוכר מעל… נטרף! תודה ניקי!!!

הי ניקי,
הסופגניות יצאו מדהימות!
אפילו חובבי הסופגניה עם השמן ואפילו אני שאינני אוהבת סופגניות פשוט חיסלנו שישה אנשים מגש שלם!
החלפתי את המים במיץ תפוזים סחוט ואת השמן בשמנת צמחית ויצא פשוט מעדן!(כמו כל המתכונים שלך:)
אין מילים!

שבוע טוב, חודש טוב וחנוכה שמח ניקי היקרה, שאלה קטנה: את יודעת איזה כמות בהשוואה לכוס מכילה בערך שקית שמרים טריים? (רבע כוס, חצי כוס וכד')

היי ניקי.
ביצה לתוך הבצק וביצה לבחוץ ?
כי כתוב במצרכים ביצה
ושמתי בתוך הבצק ביצה.
ועכשיו אני רואה שצריך גם לפני האפייה ?

אני באמצע ההכנה
והבצק מאוד דביק.
מה לעשותץ?

היי ניקי

מה ניתן לשים במקום אינסטנט םודינג וניל (כף )?

תודה

1 8 9 10