בורקס מצה במילוי בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורקס מצה במילוי בשר

בורקס מצה במילוי בשר

בורקס מצה ממולא בשר טעים טעים, זה שזה פסח לא אומר שאי אפשר לאכול טוב ואפילו טוב מאוד, מומלץ מאוד להכין.

13 גלילים

מרכיבים:

7 מצות
500 ג' בשר טחון
תפוח אדמה בינוני
בצל בינוני
כפית פפריקה
מעט סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את התפוח אדמה עד שהוא רך ולמעוך.

2. להרטיב את המצות להמתין כמה דקות ולחצות באמצע. להרטיב שוב ולהשאיר בצד לכמה דקות, המצות צריכות להיות רכות אבל לא מתפרקות.

3. לקצוץ את הבצל לטגן עד הזהבה להוסיף את הבשר לטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את הצבע לתבל.

4. להוסיף את הבשר לתפוח אדמה ולערבב.

5. ליצור קבבונים לשים קבבון בקצה של מצה ולגלגל. לטרוף ביצה לטבול את הגליל ולטגן את הגליל עד שמזהיב מכל הכיוונים.

3874 צפיות 14 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אלונה : "כל שנה מכינה אותם לפסח ואף פעם לא מאכזבים.
תודה רבה לך שאת משתפת אותנו עם המתכונים שלך."

שרון : "מ-ד-ה-י-ם! הכנתי אתמול ומכינה שוב היום. פשוט נחטף!"

תגובות

82 תגובות ב "בורקס מצה במילוי בשר"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי ,
איפה רשום כמויות של מלח פלפל ואבקת מרק ?
תוכלי בבקשה לרשום לי .
תודה וחג שמח.

מ-ד-ה-י-ם! הכנתי אתמול ומכינה שוב היום. פשוט נחטף!

היי ניקי
עשיתי חצי כמות
טיגנתי בשר והוספתי לתפוח אדמה והוא נמס מהחום.. זה בסדר?

היי ניקי
אחרי שטיגנתי את הבשר הוספתי אותו לתפו"א והתפו"א נמס.. זה בסדר?

היי ניקי
רציתי לשאול אם אפשר למלא רק עם תפוחי אדמה. ללא הבשר. ואם כן אז האם יש לך מתכון מתאים לזה?
תודה

שלום ניקי, תודה רבה על מתכונים מצויינים, את מצילה אותי כל פעם מחדש!
האם המילוי מתאים גם כמילוי לבלינצ'ס?

היי,
לא רשום במתכון כמויות
את יכולה להוסיף בבקשה? 🙂

הכנתי כמות גדולה ויצא טעים ברמות לא נשאר אפילו אחד…תודה וחג שמח:)

ניקי יקירתי!
התאהבתי ברולים בפסח שעבר והחלטתי להכין אותם לערב חג שני… כדי להשוויץ צילמתי ושלחתי למשפחה ועכשיו כולם רוצים אותם לארוחת צהריים 🙂
הולכת להכין עוף בתנור :d
חג שמח ותודה!

עכשיו סיימנו ארוחת צהריים עם הבורקס הזה. היה מעדן!אפילו בת ה5 שעיקמה בהתחלה את הפרצוף אכלה שניים! תודה על מתכונים מעולים וחג שמח!

היי ניקי
נשארו לי תפו"א, בצל מטוגן ופטריות. יש לך רעיון למתכון עם המצרכים ללביבות בתנור?
חג שמח

מועדים לשמחה ניקי, שאלה לגביי המתכון, האם ניתן להחליף את הבשר טחון בעוף טחון? זה מה שיש לי… זה עדיין יצא טעים מאד? שנה שעברה עשיתי את המתכון הזה עם בשר טחון ויצא מהמם. חמותי, שחוץ ממרק תימני כמעט ולא אוהבת כלום החמיאה לי שזה מאד טעים! תודה על המתכון ואם תוכלי לענות, אז מראש תודה על התשובה… חג שמח!!!

היי ניקי,
במתכון לא כתוב באיזה שלב לשים את התבלינים. אני משערת שיחד עם הטיגון של הבשר,נכון?
אשמח לתשובה מהירה, אנחנו בחופשה עם חברים והיום תורי לבשל 🙂

ניקי חג שמח!!
רציתי לשאול איפה לטגן ? ובקשר לבשר. חובה בשר טחון?

ניקי יקרה!!! המתכון פשוט מעולה, הכנתי היום שיהיה לערב ליל הסדר … אחמם בערב. פשוט פנטסטי. בנוסף אני עושה את המוסקה חצילים שלך עם הבטטה.. מקווה שייצא טוב. אגב, זאת פעם ראשונה שאני מגיבה לך ואני גולשת באתר שלך כבר המון זמן (בעיקר לשם עוגות ומאפים) נו מה לעשות עם שתי תינוקות אין יותר מדי זמן פנוי (: אז זה הזמן לומר לך תודה ושאת מוכשרת ברמות!!

ניקי שלום, תודה רבהעל המתכונים המעולים,
האם אפשר להכין לגמרי ולהקפיא?
שוב תודה 🙂