קציצות בשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר לפסח

קציצות בשר לפסח

קציצות מעולות ואפילו ניתן לאפות, אפשר לאכול אותן בכיף ולהנות מכל ביס טעים. אי אפשר להסתפק באחת והן מתחסלות במהירות. מתאימות לכל השנה. מעולות!

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר טחון
250 ג' בשר עוף טחון
כפית שום כתוש
בצל קצוץ דק דק מטוגן
ביצה
שליש כוס קמח מצה
תפוח אדמה מגורד
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
קמח מצה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לטבול ביצה ולצפות בקמח מצה.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן ולאפות כ 25 דקות אחד צד שני עוד כ 15 דקות.

3  אפשר לטגן.

2998 צפיות 16 צפיות היום

תגובות

33 תגובות ב "קציצות בשר לפסח"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי. רשמת למישהי פה מתכון כי רצתה רוטב.
גם אני רוצה השאלה אם להחליף הכל למתכון ההוא או להשאיר את המרכיבי קציצות האלו ורק הרוטב של האלה?

היי ניקי, מועדים לשמחה. במה אפשר להחליף את התפוחי אדמה המגורדים? אין לי פומפיה לפסח
האם אפשר להחליף בפירה או משהו אחר?

אם רוצים לעשות לכמות יותר קטנה של אנשים(4 אנשים) איזה כמות של מצרכים לעשות?זה נראה סוף הדרך!

ניקי יקרה, אני לא מהאנשים שכותבים תגובות או מטגנים קציצות. אבל הפעם חרגתי ממנהגי. יצא סוף הדרך! והילדים שבקושי מוכנים לטעום משהו טורפים קציצה אחר קציצה. תודה רבה!

היי ניקי! האם צריך לשים ביצה בתערובת הבשר ואז לטבול בביצה נוספת?
תודה מראש חג שמח ושבת שלום:-)

חג שמח ניקי יקרה
האם לדעתך זה יצא טוב רק עם עוף טחון?
תודה לך ♥

היי ניקי באיזה טמפרטורה לחמם את התנור?

ניסיתי לטגן את הקציצות והן נפתחות לי במחבת
למה זה לא מצליח להיות עגול ויפה?

ניקי, תודה על המתכונים.
הכנתי את הקציצות, אבל הן יצאו יבשות קצת (הכפלתי כמויות). איזה רוטב אפשר להכין להן?

ניקי היקרה – תודה על כל המתכונים במשך השנה , השתמשתי במתכונים הנהדרים לפני חג ושבת ולעיתים גם ביום יום. תמשיכי לשלוח ולחדש.
תודה על התשובות המהירות והעזרה.
חג שמח לך ולמשפחתך . מעריכה ומוקירה אילנית .

היי 🙂
קודם כל.. חג שמח שיהיה!
האם אפשר ללכת על המתכון רק עם בשר בקר טחון (נגמר הבשר עוף הטחון)…
תודה

הי, אם אופים אותן צריך לבשל את תפוח האדמה?
אפשר להכין מראש ולהקפיא?
תודה

ניקי יקרה,
תודה על המתכונים הנהדרים, נהנית כבר שנים מהאתר שלך.
לגבי הקציצות – יש גם קמח מצה וביצה בתוך התערובת?
חג שמח, יעל