גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים, מחפשים את התבשיל המושלם לארוחת החג ?
משהו קצת שונה מהרגיל עם טעם מיוחד משהו שיגרום לאנשים לומר ואוו איזה טעים מה זה צריך להיות ?
כן אני רוצה מחמאות וכמה שיותר, לא מגיע לנו ? הפעם תפוחים ולא בקינוח וזאת גם לא עוגה אלא תבשיל של מנה עיקרית, לפני שאתם עושים פרצוף תנסו ותתאהבו ♥ זה טעים!

5 מנות

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק דק
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות סילאן
5 פרוסות פסטרמה דבש טהור
קערה עם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כוס תירוש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין 2 קערות באחת ביצה טרופה עם מל"פ וא. מרק ובשניה פירורי לחם, לטבול את חזה העוף בביצה ואח"כ בפירורים, להניח פסטרמה על החזה עוף ולגלגל לרולדה. להעזר בקיסמים בשביל לסגור.

2. במחבת חמה לטגן (לא שמן עמוק) את הרולדה מכל הכיוונים ולשמור בצד (לא לשכוח להוציא את הקיסמים).

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את התפוחים ולהקפיץ קלות, להוסיף תירוש , סילאן ותבלינים ו2 כוסות מים נוספות, להרתיח ולבשל כמה דקות, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הרולדות, לבשל כ 15 דקות.

3. להגיש עם אורז לבן ולהתענג.

539 צפיות 1 צפיות היום

תגובות

93 תגובות ב "גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקייי
קודם כל אין על האתר שלך!
שאלה..אם אשים "פסטרמה חרמון כפרית" במקום דבש טהור, זה בסדר ???
אשמח לתשובה מהירה, ממש תודה!!!

היי ניקי, רציתי את דעתך לגבי החלפת הפסטרמה במילוי של פירה תפו"חא ובטטה דק וטיפה סילאן עם הרוטב הנוכחי של במתכון הזה?

היי ניקי, תודה על מתכונים מדהימים!
המתכון נשמע משגע, אבל אני צריכה להפוך אותו לנטול גלוטן, במה אפשר להחליף את פירורי הלחם?

היי (האמת שזו הפעםהשלישית שאני שולחת את השאלה כי משום מה אני לא רואה אותה מוצגת וחששתי שלא תיראי..אז אם ראית סוריייי על החפירה) בכל מקרה, לשאלה ששאלתי לגבי החלפת הפסטרמה בפירה זה עדיין עם אותו רוטב מתוק נכון?

היי ניקי, קודם כל תודה רבה כל המתכונים, רציתי לשאול אם אפשר בלי הפסטרמה? אולי פירה? ירקות? ואם כן אז איך… תודה 🙂

הילדים ממש אהבו ניקי.את פשוט אלופה.תודה שבזכותך אני משמחת את ילדי

הי,ניקי קודם כל תןדה על תשובתך,המהירה:) דבר שני האם ניתן לבשל את החזה לאחר טיגון קצר עם הרוטב בתנור?

הי,ניקי אני נכינה עכשיו את המתכון,ורציתי לשאול 1.תירוש הכוןנה למיץ ענבים של תירוש? 2. בעלע קנה תפוחים,ירוקיפ זה מתאים למתכון? תןדה:))

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על כל המתכונים המעולים והפשוטים!
אני מאוד נהנית מהם!
בעבר זכור לי שהיה מתכון דומה של חזה עוף ממולא פסטרמה עם קטשופ ואני לא מוצאת אותו. האם זכור לי נכון?
אני ממש רוצה להכין את זה שוב אז אשמח אם יש קישור (אם זה באמת קיים…)

היי ניקי,
העוף מספיק מבושל בתוך הגלילה אם מטגנים אותו ככה?

הי ניקי,
תודה על מתכונים מעולים. אני מכורה למתכונים שלך – פשטות בהכנה, גם למאותגרים כמוני, אבל אינסוף אפשרויות טעימות ומיוחדות!!
שאלה קטנה לגבי המתכון הנוכחי – האם אפשר להחליף את הפסטרמה בפרוסות נקניק סלמי כפרי?
תודה. שנה נפלאה!!

נראה ממש מרשים וקל להכנה- האם אפשר להקפיא? איך מפשירים? תודה!

נראה מעולה!!!

יש רעיון לעוד משהו מילוי חוץ מפסטרמה (לא אוהבים אצלינו)
האם תערובת של בשר טחון וירקות ילך טוב עם התפוחים והמתוק??

שלום ניקי,
אם אני מכינה את זה יומיים מראש, האם עדיף להקפיא, או לשמור במקרר ולחמם בסיר לפני ההגשה?
תודה מראש.

ניקי שלום, האם אפשר להחליף את הפסטרמה בחזה אווז? האם זה יתאים לרוטב תפוחים?
תודה מראש,
נעמה.

אם אני רוצה להקפיא את זה האם כדאי לי להכין את החזה עוף מבלי להכניס אותו לרוטב ולהקפיא אותם בנפרד ורק בהפשרה לבשל אותם יחד?

הבלוג הכי שווה ברשת.
מחפשים וחוזרים אלייך, הכי קל הכי ברור
תודה

בוקר טוב,נראה מעולה לחג. שאלה קטנה- אפשר להקפיא? מתחילה להערך …

ניקי שלום
בעלי אלרגי לתפוחים.
את חושבת שזה ילך גם עם אגסים? או שיש לך רעיון למשהו אחר במקום התפוחים?
תודה מראש.

כל חברותיי וגיסתי ממליצות ״ניקי ניקי ניקי ב׳ ואכן הכל אצלך הולך בקלות ומדהים אז מתכון ראשון שלי ממך בא לי להכין לשבת גלילת חזה עוף ממולא , ראיתי את המתכון ושאלה לי אלייך ניתן במקום תפוחים לשים ציפוי בטטה קריספי? אשמח לקבל טיפ ממך חודש אדר שמח (;