עוגת גבינה בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה

הילדים שלי אוהבים עוגות גבינה אני חושבת שזאת העוגה שאני הכי מכינה ותאמינו לי שאני מכינה המון עוגות מכל הסוגים.  זאת אחת החביבות עליי בלי מיקסר הכל אין שום דבר מסובך הכל בידיים עם מקציף ידני וכמובן בקערה אחת ככה שאין יותר מידי כלים לשטוף.  העוגה הזאת מושלמת ליד הקפה.

תבנית קוטר 22

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
200 ג' סוכר (כוס)
400 ג' שמנת חמוצה
500 ג' גבינה לבנה
כף אבקת אינסטנט וניל
3 כפות קמח רגיל

הכנות:

  1. 1. לפני שמתחילים לקחת טטרה / חולצה נקייה לשפוך את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור לפחות לשעתיים, אפשרות נוספת להניח את השק בתוך מסננת ולתת לה הגבהה קטנה כדי שהנוזלים יוכלו לצאת.

2. לחמם תנור ל 230 מעלות.

3. לטרוף / מקציף ידני את הביצים והסוכר כדקה להוסיף את הגבינה המסוננת, השמנת החמוצה יש נוזלים בחלק העליון תשפכו אותם החוצה ותוסיפו לגבינה, להקציף (ידני) עד שהכל אחיד, להוסיף את הקמח והווניל ולהקציף לעיסה אחידה.

4. להניח על תחתית התנור פיירקס עם מים רותחים.

5. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 10 – 15 דקות, להנמיך ל 150 מעלות ולאפות עוד כ 30 דקות, האמצע מעט נע והעוגה יציבה.

*6. לקרר כמה שעות, אפשר לגרד שוקולד חלב מעל לא חובה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
הגובה של העוגה זה גובה הבלילה שהיא נכנסה לתנור, ניתן להכין שלושה ימים מראש ולשמור במקרר, מומלץ להכין יום קודם זה רק עושה טוב לעוגה.

19666 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : ניקי את גדולה! אין כאלו דברים. הכנתי לחג שבועות ופשוט יצא מעדן , כולם התלהבו….. אני הולכת להכין שוב…

שגי : "העוגת גבינה האפויה הכי קלה שהכנתי וממש לא מרגישים שהיא כזאת קלה, צ'יק צ'ק הכנה, וטעם מופלא.
שמתי במקרר, ואז איכשהו זה התחסל…"

ריקי : "ניקי יקרה, הכנתי את העוגה אתמול והיא ממש טעימה וקלה להכנה. הוראות החימום שנתת עזרו מאוד.
תודה שוב על אתר נפלא וידידותי ועל מתכונים נהדרים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

274 תגובות

אריאלה

הי ניקי יקרה,
האם במקום לתלות גבינה לבנה רגילה, אפשר להשתמש באותה כמות של גבינת נפוליאון למשל?

השב
ניקי ב

אין לי כמויות ל 26, בתבנית היא 24 שאני הכנתי היא יוצאת יחסית נמוכה.

השב
קרינה

היי ניקי

צהריים טובים
האם אפשר להקפיא את העוגה?

תודה 🙂

השב
תמר

קניתי תבנית קפיצית בקוטר שרשום וכל הבלילה יוצאת לי מהצדדים ..התבנית לא טובה או שאני עושה משהו לא טוב?

השב
ניקי ב

התבניות הקפיציות לא אטומות מספיק, תיקחי נייר אפייה ותסגרי את התבנית יחד איתו.

השב
ניקי ב

אין לי המלצה על החברה, תשתדלי פירמה טובה, כגון ארקוסטיל או נעמן. דרך אגב אם את שמה שני ניירות אפייה זה לא עוזר ?

השב
תמר

אני ינסה לשים שני ניירות אפייהי מקווה שיעזור.
תודה רבה (:

השב