עוגיות תמרים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות תמרים וקוקוס

פינוק טעים ובריא לילדים ולמשפחה, קצת שינוי מהעוגיות הרגילות, לא קשה לעשיה למרות ההסברים הארוכים. אפשר להשאיר באופן קבוע רולדה בהקפאה לאורחים שמפתיעים אתכם, או שמתחשק משהו מתוק בפה, פשוט חותכים לפרוסות ואוכלים. שווה לנסות, תהנו

מרכיבים:

שכבת התמרים:
חצי קילו תמרים בוואקום
100 ג` חמאה
חצי כוס מים
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כף מייפל
150 ג` פתי בר מרוסק

שכבת הקוקוס:
120 ג` קוקוס
100 ג` אבקת סוכר
120 ג` חמאה רכה
כפית תמצית וניל

הכנות:

 1. לבשל תמרים, חמאה, סוכר, מייפל ומים לתערובת אחידה, (סבלנות) לצנן מעט, להוסיף פתי בר, לערבב, לחלק לשני חלקים.

2. לערבב את מצרכי שכבת הקוקוס, לחלק לשני חלקים. מחלק אחד ליצור גליל מאורך ואותו דבר עם החלק השני להקפיא ל15 דקות.

3. לשטח ולרדד, או עם הידיים (הכי כיף), חלק אחד של תערובת התמרים על ניילון נצמד בצורת מרובע, דפנות לא עבות,  להניח את גליל הקוקוס על שכבת התמרים (לא בקצה, קצת אחרי), לגלגל בעדינות לרולדה, בעזרת הניילון הנצמד, להדק היטב.

4. להקפיא ל40 דקות, לחתוך לפרוסות.

3858 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות תמרים וקוקוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

39 תגובות

תמר

היי ניקי יקרה
רציתי לשאול האם מבשלים את התמרים בשלמותם, כמובן ללא גלעין, או קודם לטחון?
תודה

השב
תמר

תודה ניקי
הכנתי עם תמר מג'והל, חתכתי לחתיכות קטנות
יצא מדהים!!
החבאתי עמוק במקפיא…שישאר לשבת
כמו תמיד הכל יוצא מושלם!!!
לילה טוב

השב
ניצן

כפרה עלייך ניקי!!!!!
בדיוק הממתק שחיפשתי כל חיי

השב