עוגיות תמרים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות תמרים וקוקוס

פינוק טעים ובריא לילדים ולמשפחה, קצת שינוי מהעוגיות הרגילות, לא קשה לעשיה למרות ההסברים הארוכים. אפשר להשאיר באופן קבוע רולדה בהקפאה לאורחים שמפתיעים אתכם, או שמתחשק משהו מתוק בפה, פשוט חותכים לפרוסות ואוכלים. שווה לנסות, תהנו

מרכיבים:

שכבת התמרים:
חצי קילו תמרים בוואקום
100 ג` חמאה
חצי כוס מים
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כף מייפל
150 ג` פתי בר מרוסק

שכבת הקוקוס:
120 ג` קוקוס
100 ג` אבקת סוכר
120 ג` חמאה רכה
כפית תמצית וניל

הכנות:

 1. לבשל תמרים, חמאה, סוכר, מייפל ומים לתערובת אחידה, (סבלנות) לצנן מעט, להוסיף פתי בר, לערבב, לחלק לשני חלקים.

2. לערבב את מצרכי שכבת הקוקוס, לחלק לשני חלקים. מחלק אחד ליצור גליל מאורך ואותו דבר עם החלק השני להקפיא ל15 דקות.

3. לשטח ולרדד, או עם הידיים (הכי כיף), חלק אחד של תערובת התמרים על ניילון נצמד בצורת מרובע, דפנות לא עבות,  להניח את גליל הקוקוס על שכבת התמרים (לא בקצה, קצת אחרי), לגלגל בעדינות לרולדה, בעזרת הניילון הנצמד, להדק היטב.

4. להקפיא ל40 דקות, לחתוך לפרוסות.

2464 צפיות 1 צפיות היום

עוגיות תמרים וקוקוס

תגובות

36 תגובות ב "עוגיות תמרים וקוקוס"

  הרשם  
עדכן

כפרה עלייך ניקי!!!!!
בדיוק הממתק שחיפשתי כל חיי