עוגיות גרנולה ופירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות גרנולה ופירות יבשים

צריך גם משהו מתוק בטו בשבט, רגע רגע לא רק לטו בשבט, יופי של עוגיות לכל השנה ולכל אלה שקופצים עכשיו "אני רק אוהב עוגיות שוקולד" נסו את העוגיות האלה טעימות מאוד וקלות הכנה.

מרכיבים:

100 ג' חמאה
ביצה
כוס גרנולה
140 ג' קמח תופח (כוס)
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
1/3כוס צימוקים
1/4 כוס תמרים קצוצים
קורט מלח

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים. ליצור כדורים לשטח מעט.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות או עד שהדפנות מזהיבות

2250 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

26 תגובות ב "עוגיות גרנולה ופירות יבשים"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
כשרשמת גרנולה התכוונת לשיבולת שועל עבה או לגרנולה מוכנה קנויה?
תודה!

הכנתי את העוגיות במטרה לנצל את מלאי הקוואקר והפירות היבשים שיש לי וקיבלתי הפתעה 🙂 העוגיות מדהימות! הוספתי שתי כפות של קוקוס טחון (מכורה לקוקוס) ויצא פיצוץ!

ניקי היקרה!! אני מודה לך על העלאת המתכונים. כל מתכון יוצא בדיוק כמו שכתוב. היום לראשונה אפיתי עוגיות בריאות והתוצאה מדהימה. ישר כוח!

הי ניקי!

האם החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר?

תודה וחג שמח,

טלי