עוגיות שקדים דקיקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שקדים דקיקות

עוגיות שקדים דקיקות

עוגיות שקדים דקיקות,  יש מישהו שלא מכיר את העוגיות האלה אני בספק. אלו העוגיות הכי קלות שיש ונהדרות לפסח. הרבה פעמים נשאלתי מה עושים עם חלבונים מיותרים, טדדדם הנה התשובה. כל כך קל להכין גם למי שאין לו מושג באפיה.

מרכיבים:

200 ג` שקדים פרוסים
חלבון
2 כפיות סוכר וניל
80 ג` סוכר  (חצי כוס פחות כף)

הכנות:

1. לטרוף היטב חלבון וסוכרים, להוסיף את השקדים, לערבב היטב.

2. להניח ערימות קטנות בעזרת כפית בתבנית מרופדת בנייר אפיה

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני כמה דקות, מזהיבות מעט. לצנן.

(נסו להתאפק ולא לגעת בהן עד שהן מתקררות, קשה, קשה)

8917 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

המכורה : העוגיות יצאו מעולות. תודה על כל המתכונים המעולים! עשית לנו את החג!

עדינה : יצא מצוין, תודה רבה.

מיכל : "ניקי יצא מושלם..מתכון קל ומהיר .תודה רבה :)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

106 תגובות

משי

יש לי שקדים משובבים במקום פרוסים…
ילך? או שעדיף לרוץ לקנות…?
ואגב – תודה על החיים הקלים בזכותך!

השב
ניקי ב

הבעיה שאני לא בטוחה שזה יתפוס את השקדים כמו שצריך, לא סגורה.

השב
יעל

היי ניקי יקרה,
יש לי כמות של אגוזי לוז קלויים. אפשר להשתמש בהם במקום שקדים?
ואם לא האם יש לך מתכון לאגוזים מקורמלים?
תודה רבה:))

השב
גל

עוגיות ממש טעימות, אבל השקדים יצאו טיפה רכים, ככה זה אמור להיות?
איך אני גורמת להן להיות קצת יותר קריספיות?

השב